Torben Møller: Vi skal spille disciplineret mod København


27.02.2019 | Af Morten Toft - Foto: FotoReza

TTH Holstebro står i aften overfor de danske mestre fra København Håndbold i HTH Ligaen. Opgøret spilles på udebane i Frederiksberg Hallerne kl. 19.00. 

TTH's damer var ikke spået mange chancer for point, da de for knap to uger siden fik uafgjort 25-25 på udebane mod ligaens tophold fra Odense Håndbold. Resultatet var helt uvirkeligt, og i aften skal man forsøge at gøre en lignende bedrift; blot denne gang mod DM-mestrene. 

Asssistenttræner Torben Møller har oplevet en trup der er trådt i karakter i de seneste kampe, og det håber han sker endnu engang mod København Håndbold.

- Vores trup er trådt i karakter i de seneste kampe mod Odense Håndbold og Randers HK, hvor vi virkelig har formået at præstere. Der er selvtillid og tro på egne evner i truppen ovenpå præstationerne, og det skal vi forsøge at videreføre til et godt resultat mod København, siger assistenttræner Torben Møller og tilføjer:

- Vi er naturligvis velvidende om, at vi er klare underdogs på en svær udebane, men vi har en tro på at vi kan drille dem og forhåbentlig hente et vigtigt point eller to.  

Hvis point skal blive en realitet, så skal værternes kontraspil holdes til et minimum, siger Torben Møller. 

- København er et meget dygtigt kontrahold, og af den grund er det vigtigt at vi spiller en dicplineret kamp, hvor der er kvalitet i angrebsspillet. Vi skal være skarpe på vores indbyrdes aftaler og ikke finde på en masse uforudset, som vi ikke kan kontrollere, for så bliver vi straffet, siger Torben Møller.

Opgøret mellem København Håndbold og TTH Holstebro spilles kl. 19.00 i Frederiksberg Hallerne, København. 

Del på facebook