Toudahl & co. kom i mål med TTH Holstebro


19.05.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

For to måneder siden blev Andreas Toudahl præsenteret i Gråkjær Arena med én mission: TTH Holstebro skulle også være et ligahold i sæsonen 22/23. 

Tirsdag aften kunne Andreas Toudahl så sætte flueben ved den opgave, han blev stillet for, da han sammen med spillertruppen og de øvrige trænere kunne juble efter den afgørende sejr over HØJ Elite. 

- Jeg er glad, og jeg er lettet - det må jeg indrømme. Det betyder utrolig meget, at målet er nået, og at jeg har været med til at løse den opgave; med vægt på ordene ’været med til’. For det er ikke noget, jeg har gjort selv. Det er noget, vi har gjort i fællesskab, siger Toudahl.

’Holstebro rykkede sammen i bussen’
Forløsningen var ikke til at tage fejl af, og Toudahl indrømmer også, at det har været to intensive, men lærerige måneder i Holstebro:

- Det har på samme tid føltes som to måneder og to år. Det har været intensivt, og vi har alle lagt mange timer i opgaven. Men det har været det hele værd, og jeg har lært meget den seneste tid. Det tror jeg, vi alle sammen har, siger han og uddyber:

- Man snakker ofte om, at man skal stå sammen i modgang, rykke tættere sammen i bussen og alle disse velkendte floskler. Men det er lige præcis, hvad der er sket i Holstebro. Vi har set, hvordan flosklerne er blevet til virkelighed og hvordan byen, sponsorerne, fansene har bakket op om klubben. Det betyder alverden - også for en udefrakommende som mig.

TTH-direktør: Kæmpe tak til Toudahl
Direktør John Mikkelsen glæder sig over, at Andreas Toudahl tog imod opgaven som midlertidig cheftræner og fuldførte den:

- Det har været en positiv oplevelse at få Andreas til klubben. Andreas er en dygtig træner og en person, som virkelig brænder for opgaven. Han har sammen med resten af trænerteamet en stor andel i, at vi nu kan se frem mod vores 24. sæson som ligahold. Vi siger stor tak til Andreas for et rigtig godt samarbejde og ønsker ham held og lykke fremover, siger John Mikkelsen. 

Andreas Toudahl stopper i TTH Holstebro den 30/6, hvor Søren Hansen genindtager rollen som cheftræner. Alligevel vil Toudahl tage klubben med videre på sin vej, fortæller han:

- Jeg er jo en følsom dreng, og selvom det er et arbejde - og et arbejde jeg fra starten vidste var for en begrænset periode - så har TTH på kort tid fået en plads hos mig. Klubben og fansene har taget godt imod mig, og de har behandlet mig godt i den tid, jeg har været her. Det sætter jeg stor pris på, og det er bestemt noget, jeg tager med mig videre, afslutter Andreas Toudahl.

Del på facebook