Toudahl inden Nordsjælland: 'En kamp med muligheder'


29.04.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Nordsjælland Håndbold er modstanderen i lørdagens anden kvalifikationskamp. Cheftræner Andreas Toudahl ser muligheder, men forventer også en kamp, hvor arbejdshandskerne skal på.

Lørdag eftermiddag klokken 15.30 går vi på banen i Royal Stage i Hillerød, hvor Nordsjælland Håndbold venter. Sjællænderne har spillet godt i forårssæsonen, hvor holdet hev en god portion point med til den samlede stilling. Fokus ligger dog et andet sted for Toudahl & co.

- Vores primære fokus ligger på os selv. Det er her, vi skal finde nøglen til sejr. Men vi har naturligvis også kigget på Nordsjælland-mandskabet, og tager man udgangspunkt i deres kamp mod SønderjyskE fra i onsdags, så ser jeg muligheder. Men igen: Vi skal fokusere på os selv og de ting, vi er gode til, siger Andreas Toudahl og fortsætter:

- Spillerne viser en stor vilje og tro på, at vi kan tage til Nordsjælland og arbejde os til en sejr.

Et glædeligt gensyn på holdkortet
Morgendagens kamp mod Nordsjælland byder også på et glædeligt gensyn med en TTH’er.

 Andreas Toudahl får nemlig mulighed for at tilføje Nikolaj Enderleit til sit holdkort for første gang i ligaregi, og det glæder cheftræneren:

- Som træner er jeg rigtig glad for, at en kapacitet som Nikolaj er tilbage på træningsbanen og i lørdagens kamptrup. Hans humør og ærgerrighed smitter og jeg er sikker på, at hans tilstedeværelse kan være med til at løfte os alle sammen, siger Andreas Toudahl.

Kampen mod Nordsjælland Håndbold fløjtes i gang lørdag klokken 15.30. 

Personlig sponsor for Andreas Toudahl er ID Identity. 

Del på facebook