"Træerne vokser jo ikke ind i himlen..."


10.02.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Allan Damgaard og holdkammeraterne skal være klar fra start til slut, når Bjerringbro Silkeborg lørdag kommer på besøg til fødselsdagsbrag i Gråkjær Arena.

Når TTH Holstebro lørdag fejrer Gråkjær Arenas 10-års fødselsdag vil festlighederne både indeholde et fødselsdagsbrag og et vaskeægte håndboldbrag. BSH gæster Holstebro, og det plejer der at komme spændende kampe ud af:

- Vi spiller tit tætte kampe mod BSH, som bliver afgjort på marginaler. Det er en flok dygtige spillere, og de har flere profiler, som på dagen kan afgøre håndboldkampe, siger Allan Damgaard.

Mission: Få hinanden til at se godt ud
TTH Holstebro startede forårssæsonen godt ud med en overbevisende sejr på 35-30 over førerholdet GOG. Men dette skal ikke blive en sovepude, mener Damgaard:

- Træerne vokser jo ikke ind i himlen, bare fordi vi slår GOG på deres hjemmebane. Lørdag venter en ny kamp, og hvis vi ikke tager os sammen, så kommer BSH med et kæmpe tryk, siger bagspilleren og fortsætter:

-  Vi kan dog tage elementer med fra weekendens kamp i Gudme. Her fulgte vi taktikken til punkt og prikke, og det gav en selvforstærkende følelse, så vi kunne få hinanden til at se gode ud på banen.

Over 8.000 billetter er allerede solgt og du kan også være med i fødselsdagsfejringen. Køb din 10-kroners billet på MobilePay 88 52 51 og vær med i festlighederne, når TTH Holstebro fejrer Gråkjær Arena. Alle tilmeldte deltager desuden i konkurrencen om 10 x specialdesignet TTH jubilæumstrøjer med autografer.

Kampen mellem TTH og BSH vises på TV2 lørdag kl. 16.10

Personlig sponsor for Allan Damgaard er Jens Jensen.

Del på facebook