Træner-trio i spidsen for Liga-damerne i TTH


05.02.2016 | Af Claus Sonne

Det bliver også i de kommende to sæsoner Pether Krautmeyer og Søren Hansen, der er henholdsvis cheftræner og assisterende træner for TTH's damehold, mens Michael Bruun er tilknyttet holdet i foreløbig en sæson som målmands- og assistenttræner.

TTH-bestyrelsesformand Jørgen Hansen er rigtig godt tilfreds med forlængelserne.

- Vi har i Pether, Søren og Michael tre yderst kompetente trænere, der er en perfekt trio at sætte i spidsen for den nye start, dameholdet skal ud i. Vi får erfaring, men også nytænkning og ikke mindst evnen til at udvikle spillere, og jeg glæder mig til at følge arbejdet med det nye, spændende hold, siger Jørgen Hansen, der kalder træner-setuppet på damesiden i de to næste sæsoner for en opgradering.

- I og med, at vi i de kommende år kommer til at arbejde endnu mere med decideret udvikling, både af egne unge og nye spillere, har vi opgraderet på trænersiden, hvor Søren Hansen får en større rolle end i denne sæson. Dermed står vi med nogle trænerressourcer omkring vores damehold, som gør, at vi tillader os at have store forventninger til fremtiden, siger Jørgen Hansen.

Pether Krautmeyer konstaterer, at kontraktforlængelsen passer perfekt til både hans sportslige ambitioner og til familielivet.

- Jeg ser i høj grad frem til at skulle arbejde med et nyt, spændende og yderst talentfuldt TTH-hold, der på mange måder skal begynde forfra. Jeg kan godt lide at arbejde med hold, der er underdogs, og jeg har mange gange i mine 19 år som træner arbejdet med hold, der var underdogs - men endte med at blive tophold, siger han og fortsætter:

- I næste sæson skal man vænne sig til, at TTH nok ikke vil vinde så meget, som vi plejer. Vi skal bygge et hold op bestående at primært yngre spillere, men dog spillere med ligaerfaring, og vi skal have nogle af vores akademispillere ind omkring holdet også. Det bliver super spændende, og jeg glæder mig meget til udfordringen.

Søren Hansen, der også skal være med omkring TTH's herrehold som assistenttræner, fastslår, at kontraktforlængelsen lå lige til højrebenet.

- Jeg har det rigtig godt i TTH, hvor jeg har været glad for mig første periode som assistenttræner og nu er klar til den næste. På damesiden bliver det både spændende og udfordrende at skulle arbejde med et hold med nogle andre forudsætninger, end TTH har været vant til i de seneste mange sæsoner, siger han og tilføjer:

- Jeg glæder mig til at være med til at sætte mit præg på både et nyt hold og en ny kultur.

Michael Bruun fortæller, at han glæder sig til at fortsætte sit arbejde med en masse spændende og unge målmænd på både herre- og damesiden.

- Og så tiltaler det mig også rigtig meget, at jeg får lov at fortsætte arbejdet sammen med Pether, Patrick og Søren - og at jeg kan fortsætte mit arbejde for DHF.

Del på facebook