Tre kampe = 6 point til TTHs nye målmand


05.12.2020 | Af Louise Boo

For TTH Holstebros nye målmand, Nicklas Graugaard, har de første 11 dage været en stor oplevelse og succes. Igen i dag fik den 21-årige målmand vigtige minutter på banen i 2.halvleg i arbejdssejren mod Mors-Thy Håndbold.

Han har været med i de seneste tre kampe, og han er udesejret. Debutten i Fredericia blev fulgt op af en sejr over Aalborg Håndbold. Og i dag blev det tre på stribe på hans gamle hjemmebane i Thy Hallen, hvor han som Mors-Thy spiller ikke har tabt de seneste 1 ½ år.

- Det var fedt at være tilbage her på Thy og tilbage hos en god klub. Igen i dag var stemningen fantastisk, dog specielt at hjemmepublikummet ikke var på min side. Det var en kanon sejr, vi fik i dag på en meget vanskelig udebane, siger Niklas Graugaard.

Da den unge målmand vågnede i morges, havde han en god fornemmelse i maven til dagens kampe.

- Jeg havde da håbet, at jeg kunne komme ind og bidrage til en ny sejr, og det lykkes heldigvis. Det er rart, at Rickard Frisk og jeg kan supplere hinanden. Samtidig er jeg imponeret over holdets moral. Det er stærkt at kunne komme igen og bevare fighten og troen på en sejr. Det gjorde vi igen i dag, siger Niklas Graugaard.

Personlig sponsor for Niklas Graugaard er Smith Knudsen.  

Del på facebook