Tre på stribe i Gråkjær Arena


10.11.2019 | Af Nanna Grantriis Mortensen. Foto: Ole Mortensen

Der venter tre spændende hjemmekampe i Gråkjær Arena, når TTHs ligaherrer fra den 13., 20. og 23.november imod Lemvig Thyborøn, GOG og tjekkiske Talent M.A.T Plzen.

Et tæt og meget spændende kampprogram venter forude for Bramming  Co., der i november måned både skal spille vigtige kampe i den hjemlige liga, samt forsøge at kvalificere sig til EHF Cup-gruppespillet.  

Onsdag den 13. november står den på lokalbrag, når naboerne og træningspartnerne  fra Lemvig-Thyborøn Håndbold kommer på besøg i Gråkjær Arena. Kampene mod Lemvig byder ofte på intens fight, og ingen af holdene har lyst til at overgive håneretten.

Onsdag den 20. november, er der igen topkamp i Holstebro, når sidste års sølvvindere fra GOG står på menuen. Det sydfynske mandskab er et af ligaens bedste hold, men pga. et hårdt spilleprogram med både ligakampe og Champions League er de ikke kommet allerbedst fra start i år.

Lørdag den 23.november slutter ”tre på stribe” af med en vigtig. EHF-kvalifikationskamp mod det tjekkiske tophold Talent M.A.T Plzen. Denne lørdag eftermiddag  afgøres det om TTH igen skal deltage i EHF gruppespillet, hvor man sidste år nåede helt til finaleweekenden i Kiel.

Kom med til tophåndbold og oplev den gode stemning i Gråkjær Arena, når TTH går efter sejr den 13., 20. og 23. november.

Køb billetter her

Del på facebook