Tre ting skaber optimisme for et godt 2021


02.01.2021 | Af Louise Boo - Foto: Ole Mortensen

Året 2020 har på mange måder været meget anderledes, end vi i TTH Holstebro er vant til. Lige nu kæmper vi for at opnå en så normal hverdag som mulig og undgå større tab på de restriktioner, som har ramt klubben.

Sportsligt blev 2020 et stærkt TTH-år for Bramming og co., som opnåede en DM-bronzemedalje og kom i Final4 finalen. Jagten på nye triumfer er i fuld gang. Her tre ting, som skaber TTH-optimisme for et godt håndbold-år i 2021:

1. Det nye TTH Holstebro har fået en flot start

I sommers blev det fælles klubsamarbejde gennem 20 år opdelt, da klubbens økonomi blev udfordret af corona-krisen. Selvom det var et vanskeligt og hårdt valg, så fandt HH90 og TTH Holstebro en ny ”Holstebro-model”. Det var et nødvendigt tilvalg af elitehåndbolden i Holstebro og vores region.

Valget fastholder Holstebro som en af de førende håndboldbyer i Danmark – med fortsat to ligahold. De to klubber arbejder nu på at få to + to til at give fem, så elitehåndbolden samlet set styrkes.

For TTH Holstebro har det nye klubforhold fået en flot modtagelse og start, både på og udenfor banen. Der skal derfor lyde en stor TAK for tilliden og opbakningen af både klubfolk, frivillige, tilskuere, fans, samarbejdspartnere og sponsorer.  

2. Erhvervslivet bakker op om tophåndbolden i Nordvestjylland

På trods af at erhvervslivet også er udfordret pga. corona-krisen og nogle sponsorater er sat på pause, har klubbens sponsorer samlet givet TTH Holstebro den bedste start og skabt et godt fundament for tophåndbold i Nordvestjylland. Vi har oplevet en flot opbakning og tro på klubbens sportslige strategi.

For første gang i klubbens historie har TTH Holstebro opnået ekstra opbakning fra 29 sponsorer, som alle har tegnet en større 3-årig aftale. Sponsorerne er en del af CLUB2023, og de har givet klubben mulighed for at komme bedre igennem corona-krisen samt mulighed for at tænke på fremtidens TTH. – Både klubmæssigt og sportsligt.

3. Sportsligt er vi med i toppen

I hele 2020 har Bramming og co. igen vist at holdet er en del af toppen af dansk herrehåndbold. Her i efteråret har holdet spillet sig op på en flot top3 placering efter 2/3 af grundspillet. Trænerduoen Hansen-Uhrenholdt har med holdet allerede vist, at det trods en del skader i efteråret, indeholder potentiale til at være en af kandidaterne til DM-medaljerne. 

Vi ser frem til et forår med spændende kampe og et DM-slutspil. Holdet må desværre undvære den store profil, Johan Meklenborg, i minimum 10 måneder på grund af en knæskade. Men skaden til trods kan vi med sikkerhed vente os et TTH-mandskab med anfører Christoffer Cichosz i spidsen, som kommer med masser gå-på-mod og vilje i kampen om medaljerne.

GODT NYTÅR

Med passion, kvalitet og fællesskab tegner der sig en lys fremtid for TTH Holstebro – ikke mindst når vi er på den anden side af corona-pandemien. Klubbens PLAN 2025 er klar og ambitiøs. Vi vil være en fast del af top4.  

Der skal fra TTH Holstebro lyde et stort GODT NYTÅR til alle i og omkring klubben, og på gensyn til endnu flere fælles oplevelser i 2021. Vi arbejder hele tiden på at få så mange tilskuere i Gråkjær Arena – og som altid i corona-venlige rammer.

Vi ses til mere tophåndbold.

 

Del på facebook