Trekløver går sammen om at udvikle håndbold tiltag i Struer


12.06.2020 | Af Louise Boo, foto: Nanna Grantriis Mortensen

TTH Holstebro, Struer Håndbold og Struer Energi Park fortsætter samarbejdet. Når den nye håndboldsæson starter op efter sommerferien, vil herreligaspillerne give en ekstra hånd med events og udvikling af ungdoms- og talentarbejdet i Struer Håndbold.

Samarbejdet mellem Struer Håndbold og TTH Holstebro fortsætter i den kommende sæson i en velkendt kulisse - Struer Energi Park. Samarbejdet mellem de to håndboldklubber og Struer Energi Park styrker udviklingen af ungdomshåndbolden i 7600-området og er samtidig med til at at sætte fokus på kommende håndboldevents i Struer.

For Struer Håndbold giver klubsamarbejdet medlemmerne store oplevelser og sportslige input til både spillere og trænere.

- Samarbejdet med TTH Holstebro har forløbet rigtig godt, og vi ser hele tiden gode effekter på de tiltag, som vi laver sammen. Som klub er det vigtigt, at vi giver både gode oplevelser og en faglig god håndboldinspiration til vores mange medlemmer. Dette får vi med TTH-ligaspillernes deltagelse i træning og events, siger formand Martin Rasborg fra Struer Håndbold.

Sammen med TTH Holstebro forsøger han at styrke interessen for håndbolden i det regionale område. Det gælder både nye medlemmer og udviklingen af ungdomsspillere,

I TTH Holstebro glæder klubben sig til at kunne give ud af ligaspillernes sportslige kompetencer og ser frem til at skulle spille to opvisningskampe og have gæstetræning i Struer Energi Park.

- Vi oplever Struer Håndbold som en veldrevet klub, hvor ungdomsspillerne trives og får gode oplevelser. Vi ønsker at være med til at skabe et stærkt regionalt fællesskab, således vi kan fortsætte udviklingen af ungdoms- og talentarbejdet i Holstebro-Struer området. Vores ligaspillere vil indgå som ambassadører og gæstetrænere for de unge medlemmer. Samtidig byder samarbejdet op til, at alle medlemmerne fra Struer Håndbold kan få store ligaoplevelser i Gråkjær Arena, fortæller TTH-direktør John Mikkelsen.

Den tredje partner i samarbejdet er Struer Energi Park. Centeret vil give alle interesserede mulighed for at opleve kampe og ligatræning med Bramming & Co. 

- Det er altid en fornøjelse at have besøg af TTH Holstebro. Vi har gode erfaringer og glæder os til, at vi nu får besøg af de lokale ligaprofiler, så vi kan give borgerne i Struer gode oplevelser her i centreret, siger formand Jesper Gregersen fra Struer Energi Park.

Første del af samarbejdet bliver en opvisningskamp i Struer Energi Park lørdag den 8. august kl. 14.00, når den nye TTH-cheftræner, Søren Hansen, tager imod sin tidligere klub, Mors-Thy Håndbold.

Del på facebook