Trine Knudsen inden Skanderborg: Der skal blod på knæene


21.10.2019 | Af Morten Toft - Foto: Photo Overlund

Playmaker Trine Knudsen forventer en kamp fyldt med fight og vildskab, når de tirsdag kl. 19.00 tager imod Skanderborg Håndbold i Struer Energi Park. 

- Det bliver ikke nogen køn kamp mod Skanderborg. Vi ved at de er lige så sulten efter en sejr som vi er, så det bliver en kamp, hvor holdet med mest blod på knæene efter 60 minutter vinder, siger Trine Knudsen.

Opgøret mod Skanderborg Håndbold kommer ovenpå en flot kamp i Silkeborg-Voel, hvor man fik tilkæmpet sig til det ene point med slutstillingen 26-26. 

- Det var en forløsning sidst mod Silkeborg, hvor vi fik vist at vi kan være med efter en hård start på sæsonen. Kampen har givet en masse fornyet energi, og lige nu er vi i en opadgående kurve, hvor vi hele tiden bygger lag på vores spil og vores udtryk, siger Trine Knudsen. 

700 tilskuere har trukket deres billet til det vigtige bundopgør i Struer Energi Park, hvilket betyder at de røde udsolgt lamper er tæt på at blinke.

- Jeg glæder mig til at løbe på banen i Struer, og jeg håber på en god opbakning fra Struer-publikummet. Der bliver brug for støtten fra lægterne, slutter playmakeren.

Køb din ståplads billet til kampen mod Skanderborg Håndbold for blot kr. 50,-.

Køb billetter her

Del på facebook