Trine Knudsen: Vi var to forskellige hold


18.01.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Photo Overlund

TTH skulle lørdag eftermiddag se, om de kunne overraske mod ligaens nummer 1, Team Esbjerg. Overraskelsen indtraf, men desværre ikke længe nok.

- Der var meget forskel på det TTH-hold, der spillede 1. halvleg og det mandskab, der gik af banen efter kampen.

Sådan sagde Trine Knudsen, da hun efter kampen mod Team Esbjerg skulle sætte ord på sit holds præstation. Selvom Team Esbjerg som danske mestre og nummer 1 i ligaen var suveræne favoritter i lørdagens opgør, så var det TTH der var… ja, suveræne i 1. halvleg.

- De første 30 minutter spiller vi til UG med kryds og slange. Vi står godt i forsvaret og løber med Esbjerg. De scorer kun 14 mål, mens vi laver 16 mål i 1. halvleg. Det er ikke hverdagskost, konstaterer Trine Knudsen.

’Angrebs-iveren lod vi ligge i omklædningsrummet’
2. halvleg var dog en anden oplevelse. TTH havde svært ved at finde rytmen, mens Team Esbjerg stormede frem:

- I 2. halvleg lod vi ganske enkelt angrebs-iveren ligge i omklædningsrummet. Her var det Esbjerg, der løb med os, mens vi gik ned i gear. Så det var to vidt forskellige halvlege fra vores side, siger bagspilleren kort og kontant.

Alligevel mener Trine Knudsen, at holdet kan tage meget med fra opgøret i Esbjerg.

- Alt det gode spil vi viste i 1. halvleg, skal vi suge til os og gemme til næste kamp. Hvis vi gør det, så kan vi godt overraske, når Viborg HK venter næste gang, afslutter Trine Knudsen.

TTH tager imod Viborg HK, når 17. spillerunde i HTH Ligaen fløjtes i gang mandag den 27. januar klokken 19.00. Kampen spilles i Struer Energi Park, hvor TTH inviterer til ”Hvid fest”.
Køb din billet i den røde billetboks nederst på siden.

Personlig sponsor for Trine Knudsen er Smith Knudsen Advokatfirma.

Køb billetter her

Del på facebook