"Truppen har taget ansvar"


13.12.2020 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

På trods af flere skadede spillere har Søren Hansens mandskab i de seneste fire kampe formået at tage vigtige sejre og holde sig i toppen af ligaen. Dette skaber glæde hos cheftræneren.

- Når nogle er væk, så skal andre tage over.

Ordene kommer fra cheftræner Søren Hansen, da han skal forholde sig til truppens nuværende situation.

Skader til Nikolaj Enderleit, Sebastian Frandsen og senest Mathias Porsholdt har nemlig betydet, at makkerparret Hansen og Uhrenholt har måtte tænke i alternative baner, når taktikken skulle lægges.

- Vi kunne godt synes det er synd for os, at vi har fire skadede spillere og mangler nogle vigtige nøglespillere. Men det gør vi ikke. I stedet har vi fokuseret på at gribe de roller, der bliver uddelt og generelt rykke tættere sammen i bussen, siger cheftræneren, der er tilfreds med den måde hans mandskab har reageret på ændringerne.

- Det er dejligt at se, hvordan folk træder til og indtager nogle roller, de normalt ikke er vant til. Det får vi også meget brug for i mandagens kamp mod SønderjyskE Håndbold. Her skal vi igen bruge alle truppens ressourcer for at få en sejr. Vi er revanchelystne efter kampen i Sønderborg i september måned.

Skadesupdate: Det går fremad med små skridt
Hos klubbens fysioterapeut Morten Graversen, er der fremgang at spore hos de skadede spillere.

- Nikolaj Enderleit har haft en seneskade i hoftebøjeren, som har holdt ham ude siden slutningen af september. Nikolaj er blevet scannet og det ser positivt ud. Han kommer mere og mere med, men vi regner ikke med, at han er kampklar inden jul, siger fysioterapeuten og fortsætter videre til målmanden Sebastian Frandsen:

- Sebastian responderer godt på den ro, vi har givet hans fiberskade. Han træner flittigt med styrkeøvelser og vi forventer han senere kan være med til træning.

Lidt mere usikkert står det til med streg- og forsvarsspiller Mathias Porsholdt, der pådrog sig en skulderskade i udekampen mod Fredericia den 25. november

- Skadens omfang er endnu ubekendt. Mathias kan endnu ikke spille håndbold, men han kan bruge armen mere og mere, og han træner kredsløb og styrke, så formen holdes ved lige.

Foruden ovenstående spillere er højre fløjen Christian Jensen langtidsskadet med en korsbåndsskade.

- Det går så fint med Christian. Han træner en del med holdet, men man skal have respekt for korsbåndskader, siger Morten Graversen og understreger, at Jensen først kommer i kamp et par måneder inde i 2021.

Holdets næste kamp spilles mod SønderjyskE Håndbold mandag klokken 19.00. Som følge af de nye coronarestriktioner spilles kampen uden tilskuere. Du kan følge kampen på TTHs medieplatforme.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity. Morten Graversen er sponseret af Sports Pharma.

Del på facebook