TTH-aktiviteter skaber glæde hos børn og unge


02.11.2021 | Af Nanna Gantriis

Det er ikke kun på banen, at Magnus Bramming og co. forsøger at vinde kampe og gøre en forskel. Sæsonstarten har budt på stribevis af partnerskaber og events, hvor TTH-ligatruppen på skift har været håndbold-ambassadører til diverse arrangementer i lokalområdet.

Hos TTH Holstebro er vi glade for, at vi igen kan bidrage til at skabe gode håndboldoplevelser for børn og unge. Efter coronapausen er der nu igen masser af spændende aktiviteter, som foregår ude hos vores samarbejdspartnere og i Gråkjær Arena. Ligaspillerne er på skift en del af de mange aktiviteter, hvor de er med til at skabe god træning, fællesskab og gode grin.

- For klubben er det en del af vores klubkultur at ligaspillerne, trænerteamet og klubben på forskellige områder bidrager til børne- og ungdomshåndbolden i hele det regionale område. Det gælder både om at tilføre nye medlemmer til håndboldsporten og om at fastholde de eksisterende medlemmer. Vi ønsker at bidrage positivt hele vejen rundt overfor klubber, folkeskoler og efterskoler samt organisationer og foreninger, siger John Mikkelsen, der har fået masser af god feedback på ligaspillernes deltagelse og engagement i arrangementerne.

Tiltagene er mange 
For TTH-ligaspillerne har dette efterår budt på mange gode aktiviteter sammen med forskellige samarbejdspartnere.
Her kommer en oversigt over de primære arrangementer:

  • Birn VIP-træning i samarbejdsklubberne med to ligaspillere.
  • Birn VIP-målmandtræning i samarbejdsklubberne.
  • DGI-ambassadør og træner for 400 folkeskolebørn.
  • Diverse foredrag på folkeskoler.
  • Træning af ungdomsspillere i TTH Ungdom.
  • Fast morgentræner for sportsklasserne under Holstebro Elitesport.
  • Træner og inspirator for talenterne på Håndboldakademiet.
  • Træner på U13-spillere til årets Lægaarden Camp i uge 42

Succes med ”regnestykker og bold”
Dette efterår har klubben i samarbejde med et par TTH-frivillige genoptaget den store succes ”Åben Skole – matematik.

Tilbuddet er tiltænkt lokalområdets 8.klasser, og involverer en fagdag i matematik, hvor skoleeleverne kommer på besøg hos ligaspillerne i Gråkjær Arena til matematikundervisning og træning. Efterfølgende slutter skoleeleverne forløbet af med at komme i Gråkjær Arena til en ligakamp. Arrangementet løber hele vinteren. 

Via samarbejdet med Åben Skole giver klubben også skoleklasserne mulighed for et fælles klassearrangement til en ligakamp med både oplæg og håndboldkamp.

Er du interesseret i et event med TTH Holstebros ligaspillere – så kontakt Line Kristoffersen på line@tthholstebro.dk.

Partner for samarbejdsklubberne er Vald. Birn.

Del på facebook