TTH-back klar til nye udfordringer i udlandet


24.08.2020 | Af Louise Boo, foto: Ole Mortensen

Sæsonen 20/21 bliver i denne omgang – den sidste for den 23-årige Kay Smits i TTH-trøjen.

Den hollandske landsholdsspiller ønsker at prøve kræfter i en anden europæisk liga.

Han kom til klubben som et ungt 21-årigt stortalent med masser af potentiale. 

Netop potentialet er der udviklet videre på i TTH Holstebro og med en stærk præsentation under blandt andet EM i januar, beviste Kay Smits, at tiden i den hvide TTH har båret frugt.

TTH Holstebro og direktør, John Mikkelsen, har været meget tilfredse med samarbejdet med Kay Smits og har længe vidst, at større ligaer har holdt et vågent øje med ham. 

- Han har udviklet sig flot, og det er der også andre udenlandske klubber, som har set. Kay er en værdifuld spiller og bliver både med sit spil og professionelle tilgang en vigtig brik på holdet i den kommende sæson. Vi glæder os over at have ham en sidste sæson i jagten på nye TTH-triumfer, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Selv er den hollandske højre back glad for at være i klubben og lægger ikke skjul på målet om at vinde titler, inden turen går videre mod nye håndboldeventyr. 

- TTH Holstebro er en meget varm og super god klub, som har udviklet mig meget. Jeg er rigtig glad for at spille i klubben og i Gråkjær Arena. Denne sæson bliver spændende.Vi har mange dygtige spillere, og jeg tror vi kan nå langt, siger Kay Smits.

Personlig sponsor for Kay Smits er Nørre Vosborg.

Del på facebook