TTH-cheftræner sygemeldt på ubestemt tid


03.12.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

På grund af stress-relaterede symptomer hos cheftræner Søren Hansen har TTH Holstebro i overensstemmelse med Søren Hansen sygemeldt ham på ubestemt tid.

Det betyder, at Søren Hansen hverken deltager i træning eller kampe. For TTH Holstebro har det været hårde dage, fordi Søren Hansen udfører sit trænerjob med stor kvalitet. 

- For at tage størst muligt hensyn til Søren er det vigtigt, at han nu får helt ro på hverdagen. Sammen arbejder vi allerede på at få Søren tilbage som cheftræner i en stærkere udgave, og vi bruger den tid på det, der skal til. Søren Hansen er både et fantastisk menneske og en dygtig træner, som passer perfekt ind i klubbens arvemasse. Derfor gør vi alt, for at han kommer tilbage, siger TTH-direktør John Mikkelsen. 

Erfarne folk tager over 
Den nuværende TTH-assistent Claus Uhrenholt overtager midlertidigt cheftrænerrollen. Til at assistere Claus Uhrenholt kommer tidligere ligatræner Kurt Nielsen ind i samarbejdet sammen med klubbens talentansvarlig Anders Høj og den tidligere ligamålmand Rasmus Lind.

- Claus Uhrenholt er en træner med stor ligaerfaring og stort kendskab til holdet fra dag et, og vi er meget trygge ved det set-up, der midlertidigt skal klare opgaven. Det er rart at opleve, hvordan vores spillere og erfarne lokale kræfter lige nu byder ind, siger John Mikkelsen.

Søren Hansen har brug for ro og stiller derfor ikke op til interviews. Al kommunikation går gennem klubbens direktør John Mikkelsen. 

Yderligere information
John Mikkelsen, 22 11 99 59

Del på facebook