TTH-damerne er klar til at starte det nye år i Gråkjær Arena


06.01.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

Der spilles normalvis masser af kampe i Gråkjær Arena Holstebro hver måned i håndbold kalenderåret, men i januar 2019 er der kun én enkelt kamp på den vanlige hjemmebane. Den 8. januar kl. 18.30 sker netop den kamp, når TTH Holstebro møder Ringkøbing Håndbold i et lokalbrag. 

Efter det seneste skuffende resultat mod Skanderborg Håndbold skal TTH-damerne forsøge at rejse sig mod Ringkøbing Håndbold. Klubbernes indbyrdes kamphistorik taler for at det kan lykkes tirsdag aften i Gråkjær Arena. 

TTH Holstebro har nemlig mødt Ringkøbing Håndbold 11 gange i gennem de seneste 6 sæsoner. I de indbyrdes opgør mellem de to naboklubber er det blevet til 9 sejre og 2 nederlag for de hvide. 3 sejre på stribe er TTH-damerne oppe på siden det seneste nederlag mod Ringkøbing. Pether Krautmeyer og Co. vil gøre alt for udbygge den statistik!

Husk at du kan købe din billet til kampen mod Ringkøbing Håndbold fra kun kr. 50,-. Køb den HER

Til det vigtige lokalopgør har vi mange tiltag - få et overblik herunder:

 

Hyldest af EM-bronzevindere

På halgulvet før kampstart hylder vi Inger Smits og Lynn Knippenborg for deres præstationer til EM-slutrunden i Frankrig. De to TTH-spillere opnåede at vinde bronzemedaljer med Holland. 

Månedens TTH-profil

Til kampen mod Ringkøbing Håndbold kårer vi ligeledes Månedens TTH-profil for december måned. Kåringen tilfalder i denne omgang en spiller, som har udmærket sig med sine præstationer på banen. Kåringen præsenteres af Nørre Vosborg.  

Månedens TTH-bilpartner & Dagens TTH-fan

Månedens TTH-bilpartner er Thybo Biler, Holstebro. Opel forhandleren stiller flotte bilmodeller frem i foyeren og foran Gråkjær Arena før kampen. Thybo Biler er derudover klar med en flot præmie til "Dagens TTH-fan" til en værdi af kr. 1.300,-.

En heldig tilskuer klædt i HVID kan vinde præmien og vinderen vil blive udtrukket umiddelbart efter pausefløjtet. For at deltage skal man bære en hvid trøje eller TTH Halstørklædet.

Odendo kampauktion

I pausen mellem TTH Holstebro og Ringkøbing Håndbold afholder vi Odendo kampauktion. Auktionen er et gavekort til Special Butikken på kr. 2.500,-.

Del på facebook