TTH-direktør: EHF Cup Finals var en flot afslutning på sæsonen


24.05.2019 | Af Morten Toft - Foto: Axel Heimken (EHF)

Direktør i TTH Holstebro, John Mikkelsen, har sat ord på klubbens europæiske-sæson, der formåede at strække sig til en af håndboldens absolut største scener.

For TTH Holstebro kom Europa-rejsen til at vare længere end de fleste havde spået, da man på fornem vis bookede en plads til AKQUINET EHF Cup Finals 2019 i Kiel. Det prestigefyldte finale-stævne blev i den forgangne weekend overværet af intet mindre end 20.000 tilskuere henover to dage.

Direktør John Mikkelsen glæder sig over EHF Cup bedriften og kalder det et meget flot lyspunkt i 2018/19 sæsonen. 

- Vores EHF Cup rejse har på mange måder været en fantastisk oplevelse for klubben, og hele vores vej i turneringen rangerer i top-3 over vores europæiske bedrifter i klubbens historie. Vi er stolte af det som Bramming og Co. har opnået i Europa i denne sæson, hvor de i høj grad har sat Holstebro på Europakortet, siger John Mikkelsen og sætter ord på oplevelsen i Kiel: 

- At vores hold har stået foran 20.000 tilskuere henover to dage plus millioner af Tv-seere, er kæmpe stort for klubben. Man kan sige at vi har oplevet håndboldens Bernabeu i Kiel, og erfaringer som disse er meget værdifulde for både spillere, trænere og hele holdet omkring.

TTH Holstebro spillede i alt 14 kampe i EHF Cuppen i 2018/19, hvor det til sidst sluttede med en fjerdeplads til EHF Cup Finals efter nederlag til henholdsvis THW Kiel og FC Porto Sofarma.

Del på facebook