TTH-direktør: Flot weekend af holdet


28.09.2020 | Af Louise Boo

Trods TTH-skuffelse over pokalnederlaget til GOG i Santander Cup finalen, er der på klubplan stor tilfredshed med holdets samlede præstation i den overståede pokalweekend.

Det blev ikke i denne omgang, at endnu en pokaltitel skulle på TTH-hænder. Men for direktør, John Mikkelsen, handler det også om andet end trofæer.

- Først og fremmest er der stor glæde i klubben over, at vi igen var med blandt de sidste fire, da der skulle uddeles en af de store pokaler. For os er målet at være med, når der spilles om medaljer, og på den front er holdets præstation meget godkendt. Samtidig viste Søren Hansen og co. i weekendens to kampe, at holdet - trods seks nye spillere og en del unge kræfter - rummer meget kvalitet, siger John Mikkelsen.

Han ser muligheder på holdet, som bliver spændende at følge de kommende sæsoner.

De små ting

Finalerundens sidste tre kampe blev alle afgjort på de berømte ”små marginaler”, og her fik holdet smagt begge modeller.

- Vores nye hold viste stor moral i at komme tilbage i de afgørende minutter mod Skanderborg, og samtidig fik vi i finalen set, at vi ”lige” manglede den sidste kvalitet og rutine for at tage pokalen. Så for os har weekenden både vist prøver på vores potentiale, men også hvor vi skal dygtiggøre os. Og vigtigst af alt – så har weekenden givet os mere sult efter den næste medaljekamp, og det vil vi sammen jagte, siger John Mikkelsen.

Ifølge direktøren blev finalens afvikling alt i alt en god oplevelse. De 420 tilskuere i Gråkjær Arena skabte en flot og intens ramme om pokalfinalen.

Del på facebook