TTH-direktør: Ja, vi kan rykke ned...


06.05.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

John Mikkelsen er realistisk, men også optimistisk med hensyn til de kommende knald-eller-fald kampe.

Betingelserne efter onsdagens klare nederlag i lokalopgøret til Lemvig-Thyborøn Håndbold er som hugget i granit: Skal vi overleve i den bedste række, er kravet en samlet sejr i de kommende alt-eller-intet kampe

- De seneste mange uger har været mentalt hårde og præget af en masse ”hvis og hvis”. Men nu er der ikke mere at rafle om. Vi har tre kampe til at sikre vores eksistens i ligaen. Det er de ubarmhjertige odds. Men det skaber også klarhed i vores hoveder. Opgaven bliver på ingen måde nem. Men den er klar, og den er til at forstå, lyder det fra direktøren efter et par dage med mange tanker. 

Ydmyghed og tro på egne evner er vejen frem
John Mikkelsen er meget bevidst om, hvad det er for en opgave, klubben står foran.
- Vi skal ikke bortforklare noget eller gemme os nogen steder nu. Vi har været det tredjedårligste mandskab i ligaen i denne sæson, og det forholder vi os ydmygt til, erkender direktøren, der dog stadig har en klippefast tro på overlevelse. Omvendt er han fuldt bevidst om, at risikoen for nedrykning i allerhøjeste grad er til stede.

- Ja, vi kan rykke ned. Sådan er det, når det hele skal afgøres på den måde. Vi har tabt meget længe, og vores modstander i de kommende kampe kommer med mange sejre. Derfor udviskes de styrkeforskelle, der under normale omstændigheder ville være. Så nedrykningen er en reel risiko. Men vi går ind til kampene med en tro på, at vi kan løse opgaven. Dels har vi truppen til det, dels spiller vi to af opgørene på hjemmebane, hvilket skal udnyttes, lyder det fra en realistisk, men optimistisk direktør. 

Indtrængende opfordring til Holstebro og Nordvestjylland: ”Vi har brug for jer” 
- Vi har ikke givet jer megen glæde i denne sæson, men det er nu, vi har brug for jer i Gråkjær Arena. Jeg håber, alle med et hjerte for ligahåndbold på vores egn er på plads, når vi skal ud i klubbens vigtigste kampe nogensinde. Ligahåndbold er blevet en uundværlig del af Holstebros og landsdelens DNA. Sådan skal det også være i den kommende sæson, og i årene herefter, siger John Mikkelsen.

Del på facebook