TTH-direktør: Ny målsætning er sat


02.12.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Hos John Mikkelsen er der tro på, at ligaholdet kommer stærkt igen efter et svært efterår med spillemæssige udsving. Dog har klubben sat en ny målsætning for sæsonen.

De første tre måneder af håndboldsæsonen 2021/2022 har været en blanding af op- og nedture for ligaholdet i TTH Holstebro. Vigtige profiler som Kay Smits, Aaron Mensing og Sebastian Frandsen er røget til udlandet, mens skader og manglende kontinuitet i træning og kampe har præget resultaterne for de hvidblusede.

I TTH Holstebro er ambitionen fortsat at være en fast del af toppen i den danske liga, som holdet har været gennem de senere år. Men lige nu er klubbens placering og spillemæssige niveau ikke dér, hvor man ønsker. Det får TTH-direktøren og klubben til at ændre målsætningen for sæsonen:

- Lige nu er vores vigtigste prioritet at få holdet spillet sammen og få løftet vores spillemæssige niveau. Sæsonens kampe har indtil nu vist, at vi ikke er dér, hvor vi gerne vil være, og vi har ikke opnået de sejre og point, som vi gerne vil. Det er vi, på godt jysk, rigtig træt af, udtaler TTH-direktør John Mikkelsen. 

’Lige nu kæmper vi for hvert point’
Den seneste tid har budt på comebacks til flere TTH-spillere – heriblandt Christoffer Cichosz, Johan Meklenborg og senest Christian Jensen. 

John Mikkelsen glæder sig over, at klubben nu igen kan gøre brug af ovenstående spillere, men understreger samtidig at det kræver tid og tålmodighed, at få de tre profiler spillet sammen med resten af holdet: 

- For os er den vigtigste prioritet at få trænet godt med de tilbagevendte spillere, og samtidig arbejde os til alle de point og sejre vi kan inden EM-pausen. Herefter skal vi bruge januar måned som vores ”anden opstart, og få gjort klar til en vigtig forårssæson, hvor målet nu er at blive en del af de otte bedste hold, siger John Mikkelsen. 

Selvom målsætningen må ændres, så er direktøren ikke i tvivl om det potentiale, TTH-mandskabet besidder:

- Vi har en trup med store kvaliteter og potentiale. Vi skal de kommende måneder fortsat arbejde hårdt, og vi vil kæmpe for at ”få skibet til at sejle i den rigtige retning”, slutter TTH-direktøren. 

Næste gang TTH Holstebro spiller kamp er mandag den 6.december kl. 18.30, hvor BSH kommer på besøg i Gråkjær Arena. Du kan bestille billet ved at klikke her. 

Del på facebook