TTH-direktør: PSG-kampen blev på alle måder en succes


20.08.2019 | Af Morten Toft - Foto: Photo Overlund

Alt gik som håbet - og mere til, da Paris Saint-Germain i weekenden gæstede TTH Holstebro til en opvisningskamp.  

3.105 tilskuere, et begejstret publikum, verdensklassehåndbold i arenaen og Mikkel Hansen!

Det er blot få ord som kendetegner weekendens oplevelser i Gråkjær Arena Holstebro, som på alle måder blev en mindeværdig begivenhed. Besøget af verdensstjernerne skuffede absolut ikke, og derfor er det en særdeles tilfreds TTH-direktør, der nu gør status over weekendens arrangement.

- Kigger vi tre måneder tilbage, så annoncerede vi PSG-kampen med en forhåbning om, at skabe en unik og mindeværdig åbning på en ny TTH-sæson for vores fans, sponsorer, inkarnerede håndboldfans og børn. Efter weekendens begivenheder kan vi med stor stolthed sige, at det lykkedes til fulde, siger John Mikkelsen og uddyber:

- Alle weekendens aktiviteter omhandlede PSG-kampen har været fantastisk at opleve. Vi har bl.a. samlet 100 ungdomsspillere til en ”Stjerne Camp”, hvor de er kommet tæt på både TTH’s ligaspillere, men i den grad også Mikkel Hansen og co. Herudover er vi naturligvis stolte over at vi kunne fylde arenaen med 3.105 tilskuere, hvor ikke mindre end 600 gæster besøgte os fra områder udenfor vores normale afstande, slutter John Mikkelsen.

TTH Holstebro tabte opvisningskampen mod PSG med 28-34.

Se billeder fra dagen HER

Tak til alle kampens stjernepartnere:

Beierholm, Holstebro RejseCenter, Actona Company, VestjyskBANK, Holstebro Kommune, XL Byg Roslev, Bojsen Biler, Mediehuset Holstebro, Vestforsyning, Vald. Birn, Skave Turistfart, Hotel Schaumburg og Brasserie EKTE.

Del på facebook