TTH-direktør: Stolt over at skulle spille om pokaltitel  


12.09.2020 | Af Louise Boo, foto: Santander

Hos TTH Holstebro er der stor glæde over, at Santander Cup nu bliver afgjort den 26. - og 27. september. Klubben roser Divisionsforeningen, Santander Consumer Bank og de øvrige hold i semifinalen, for at være med til at finde den nye pokalvinder.

- For os som klub er der hele vejen rundt i klubben stolthed over, at vi nu igen skal være med til at afgøre en pokaltitel. Det er netop det klubben, holdet, fans og sponsorer arbejder for hver eneste dag, siger John Mikkelsen.

Santander Cup bliver også en ”tak for opbakningen”

Beslutningen om at afgøre Santander Cup er truffet ud fra et sportsligt perspektiv, men også et ønske om at give noget tilbage til klubbernes fans og sponsorer. TTH-direktøren er enig med Divisionsforeningen og Santander Consumer Bank om, at fans og sponsorer om nogen har givet klubberne flot opbakning de sidste seks måneder. 

- Uden den flotte opbakning fra både vores sponsorer og fans det seneste halve år, havde vores situation været meget mere alvorlig. Netop sponsorer, fans og klubbens frivillige fortjener at se Bramming og co. forsøge at genvinde en titel til klubben. Vores indsats i Santander Cup er også en ”tak for opbakningen” til de mange, som har støttet klubben, siger John Mikkelsen.

Semifinalen i Santander Cup kan ses på TV2 lørdag den 26. september kl. 14.00.

Del på facebook