TTH-direktør: Stolthed over europæisk deltagelse


16.11.2018 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

Når TTH Holstebros ligaherrer på søndag kl. 16.30 går på banen mod franske PAUC i EHF-turneringen, så bliver det klubbens 15. deltagelse i en europæisk turnering på 18 år. 

Hos TTH-direktør, John Mikkelsen, er der stor stolthed over at skulle repræsentere klubben, byen, regionen og Danmark i europæisk håndbold. 

- For os som klub er deltagelsen i de europæiske turneringer altid et stort sportsligt mål, og med klubbens flotte europæiske historik, er deltagelsen blevet en stor del af klubben. 
Vi er stolte over, at vi igen er i stand til at være med i det stærke europæiske selskab, hvilket kun kan lade sig gøre pga. klubbens placering i toppen af dansk håndbold. For 5. år i træk deltager vi i herrernes europæiske turneringer, og igen i år vil vi gøre alt for at komme i EHF-gruppespillet, siger John Mikkelsen. 

En deltagelse i EHF-gruppespillet kræver en samlet sejr over det stærke franske hold PAUC.

- Vi møder her i knock-out runden et stærkt og spændende fransk hold, som har vist stor styrke i den franske turnering. Vi er oppe mod et af de mest spændende hold i turneringen, og derfor venter der os en stor sportslig udfordring på udebane på søndag. Westerholm og Co. er klar til opgaven, og de vil gøre alt for at skabe det bedst mulige udgangsposition, før returkampen i Gråkjær Arena lørdag den 24. november kl. 16.00, siger John Mikkelsen.

Tak for opbakningen til TTH's EUROPA partnere

- Med ekstra opbakning fra 16 sponsorer er vi i klubben bedre rustet til vores Europa deltagelse og jagten på Europa succes. Vi ved at Europa Cup er forbundet med ekstra omkostninger, og da vi håber på flere Europa rejser, så er det godt med den ekstra opbakning. Der skal lyde en stor tak til vores 16 Europa partnere for deres opbakning. 

Retur kampen mod franske PAUC spilles lørdag den 24/11 kl. 16.00 i Gråkjær Arena. Du kan sikre din billet til kampen HER

Klubbens EUROPA partnere kan ses herunder:

Del på facebook