TTH-direktør: Vi skal lære af denne sæson


06.06.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Tre uger er gået siden TTH Holstebro sikrede sig en ny sæson i HTH Herreligaen. Både på og udenfor banen har vi fuld gang i forberedelserne til den nye sæson.

Sæsonen er spillet færdig, men tankerne om den forgangne sæson fylder stadig hos TTH-direktør John Mikkelsen og resten af den sportslige sektor:

- Først og fremmest er vi meget lettede og glade for, at vi fortsat er et ligahold. Vi har oplevet en kæmpe opbakning i de seneste måneder fra fans, publikum og sponsorer, som vi er utrolig taknemmelig for. Ser vi på den situation, vi har været igennem, så mærker vi tydeligt hvor fantastisk det er at spille i landets bedste liga, og samtidig være et samlingspunkt for mange i Holstebro og resten af regionen, siger John Mikkelsen.

Læringsprocessen er godt i gang. 
- Selvom det langt fra var denne måde, vi håbede at lære det på, så tror jeg det har været sundt for os at få penslet tingene ud. Intet kommer af sig selv, og i denne sæson har vi mærket, hvor hård konkurrencen er, og hvor hårdt vi selv skal kæmpe for at være med i det fine selskab, siger John Mikkelsen.

For det har på alle mulige måder været en udfordrende og anderledes sæson for klubben. 

- Vi er meget bevidste om, at vores sportslige output ikke har været tilfredsstillende i denne sæson. Derfor bruger vi alle i den sportslige sektor tid på at evaluere, hvordan vi undgår at stå i denne situation igen. Der er ting, vi skal gøre bedre, siger direktøren.

I medgang og modgang
Noget der i dén grad har gjort indtryk på direktøren er den opbakning, klubben og spillerne modtog i løbet af foråret:

- Det har gjort mig rigtig glad at se, hvordan byen og området har bakket op om klubben, mens vi har oplevet denne modgang. Folk er kommet i Gråkjær Arena og har støttet holdet, selvom vi alle godt har vidst, at det ikke var i denne ende af tabellen, vi ønskede at være. Det understreger for mig, at Holstebro og Nordvestjylland bakker op, både i medgang og modgang.

Tirsdag er spillerne tilbage i Gråkjær Arena efter en lille pause, og her starter forberedelserne til den nye sæson.

- Arbejdet frem mod den nye sæson begynder allerede nu. Sikringen af ligapladsen har frigivet en masse energi og tro på en stærkere TTH-fremtid, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at stå meget stærkere, når den nye sæson begynder, afslutter John Mikkelsen.

Del på facebook