TTH-duo glæder sig til VM


04.08.2017 | Af Claus Sonne

Fra 8. august spiller Danmarks U19-landshold for drenge VM i Georgien. TTH har Jeppe Hauskov med på højre fløj og Anders Agger på stregen, og her sætter de to ord på deres forventninger:

Jeppe:

Jamen, vi kommer jo med en masse selvtillid efter at have vundet 6 ud af 6 mulige træningskampe  og som ungdomslandsholdsspiller for Danmark håber man da altid at være med til at spille om medaljer. Sidste år til EM i Kroatien blev vi nummer 5, hvor vi bl.a. slog Frankrig og var helt vildt tæt på at komme i semifinalen. I år har vi slået Tyskland, så vi ved, at vi kan slå alle hold, men ved også, at vi kan tabe rigtig mange kampe, hvis fokus ikke er det rette sted. Personligt glæder jeg mig helt vildt. Træningskampe er en ting, men slutrunder, hvor der spilles om medaljer, er noget helt specielt. Samtidig har vi et utroligt godt fællesskab på holdet, så jeg glæder mig bare, til det hele går løs.

Anders:

Jeg forventer, at vi som hold og som individer kan høste en masse international erfaring. Jeg forventer også, at denne slutrunde er med til at give noget "hår på brystet". Og har jeg selvfølgelig også en forventning/forhåbning om, at vi kan bide skeer med nogen af favoritterne og måske spille med om medaljerne. Ellers glæder jeg mig bare til kampene og er max klar til at "smadre igennem", lyder det fra Anders Agger.
 

Del på facebook