TTH får storsejr i lokalopgør


08.01.2019 | Af Morten Toft - Foto: Alex Paulsen

"En flot storsejr". Så enkelt kan det siges om TTH-damernes 34-20 sejr mod Ringkøbing Håndbold.

TTH-damerne skulle forsøge at rejse sig mod Ringkøbing Håndbold ovenpå en skuffelse i den seneste kamp mod Skanderborg Håndbold. Efter en sløv start, hvor TTH kom bagud med 2-5, kunne man måske få nervøse trækninger over en gentagelse, men heldigvis blev det ikke tilfældet. Den dårlige start blev nemlig overskygget af 52 fantastiske minutter, hvor TTH tog teten i lokalopgøret. 

En pauseføring på 17-9 var det første klare tegn på en god dag for Krautmeyer og Co. Og den føring var tæt på fordoblet efter 60 min. til slutresultatet 34-20. 

Pether Krautmeyer var en meget tilfreds cheftræneren efter slutfløjtet. 

- For nyligt leverede vi langt under niveau, men det her var stik modsat. Det var en fantastisk kamp af pigerne, hvor alle er top koncentrerede og hvor alle byder ind med det de skal. Jeg er meget tilfreds med den præstation vi får vist, siger Pether Krautmeyer.

I følge Pether Krautmeyer var forsvaret den største faktor til storsejren.

- Vi står utrolig kompakt, og Ringkøbing har svært ved at komme til åbne muligheder. Det gør at vores kontraspil kommer i gang, og så kommer det hele til at se lidt let ud. 

Mange spillere var i aktion mod Ringkøbing, heriblandt var, Ilda Kepic, som fik debut i TTH-trøjen efter 11 måneder væk fra banen på grund af en korsbåndsskade. Den store bagspiller fik scoret sit debutmål i kampen. 

- Vi får brugt bredden mod Ringkøbing, og jeg glæder mig over at se hvad der bliver bidraget med når man kommer ind fra bænken. Neesgaard, Laura og mange flere gør en god figur, og så var det dejligt at se, Ilda Kepic, i kamp; hun har ventet længe på den her debut, så vi glæder os på hendes vegne. 

Laura Jensen og Sarah Stougaard blev kampens bedste. Sarah leverede 9 scoringer i kampen. 

TTH-damernes næste udfordring i HTH Ligaen er mod Silkeborg-Voel den 16. januar på udebane. Næste hjemmekamp er den 30. januar i Struer Energi Park, hvor der venter et møde med de danske pokalmestre fra Nykøbing Falster Håndboldklub. 

 

TTH Holstebro # Ringkøbing Håndbold 34-20 (17-9)

Kampstatistik TTH Holstebro 
Redninger: Sara Kececi 0/1 (0%) Louise Egestorp 12/31 (38%) 
Mål: Sarah Stougaard 9, Lærke Christensen 5, Laura Jensen 5, Mathilde Hylleberg 3, Mathilde Neesgaard 3, Emilie Bertelsen 3, Kaja Nielsen 2, Ilda Kepic 2, Lynn Knippenborg 1, Sofie Østergaard 1.Sara
Udvisninger: 1

Kampstatistik Ringkøbing Håndbold 
Redninger: Clara Bak Pedersen 0/12 (0%) Natasja Clausen 6/27 (22%)
Mål: Michelle Brandstrup 5, Simone Rasmussen 4, Ida Lagerbon 4, Natasha Nolevska 2, Henriette Hansen 2, Arlinda Hajdari 1, Nanna Andersen 1, Naja Kristensen 1.
Udvisninger: 3

Tilskuertal: 927

Del på facebook