TTH forlænger med to akademi-spillere


23.04.2016 | Af Claus Sonne

Ida Vium og Sanne Beck Hansen, der begge er med omkring U20-landsholdet, har forlænget deres tid i TTH, så Ida Vium er på kontrakt frem til 2018, mens Sanne Beck Hansen er på kontrakt til 2017.

- Der er tale om to af vores akademi-spillere, altså spillere vi selv har udviklet til det, de er i dag. Forlængelse med de to spillere understreger, at talentarbejdet i TTH fungerer og fungerer godt, siger TTH-formand Jørgen Hansen.

Cheftræner Pether Krautmeyer glæder sig som Jørgen Hansen over, at akademi-spillerne nu taget skridtet videre fra talenter og til ”faste spillere”.

- Sanne Beck Hansen er en meget spændende fløjspiller, der råder over flere skudvarianter end de fleste, og hun er blevet langt bedre til at vurdere, hvornår hun skal gøre hvad i sit spil. Hun har de seneste måneder taget et stort skridt fremad, og jeg glæder mig meget til at følgen hendes udvikling hen over sommeren frem til den nye sæson, siger Pether Krautmeyer.

Når det gælder Ida Vium, konstaterer Pether Krautmeyer, at målvogteren aldrig har været bedre.

- Også her er der tale om en ung spiller, der på det seneste har flyttet sig, godt hjulpet på vej af målmandstræner Michael Bruuns arbejde. Hun får flere og flere minutter på banen, og jeg ser hende i næste sæson som en fremragende partner til Marianne Lundsby, så vi får et yderst kompetent makkerpar i målet, siger Krautmeyer.

Ida Vium, der senest levere et fremragende indhop i den første DM-semifinale mod Esbjerg, ser frem til at være en del af det nye TTH-mandskab i næste sæson.

- Jeg er glad for at være i klubben, og jeg ser frem til i næste sæson at skulle spille en større rolle end hidtil. Det betyder også, at presset på mig stiger, men det føler jeg mig klar til. Jeg synes selv, jeg har været inde i en god periode på det seneste, og det skal der arbejdes videre på, både i resten af denne sæson og fra starten af den næste, siger Ida Vium.

Sanne Back Hansen skal næste sæson i gang med sin første sæson som senior, efter at hun i to sæsoner har været med omkring ligaholdet, og hun glæder sig.

- Jeg er glad for, at jeg også i næste sæson skal spille i TTH. Og ja: Når jeg nu bliver "rigtig" senior, stiger kravene til mig også, men det er jeg parat til at arbejde med, siger hun og kalder næste sæson for meget, meget spændende.

- Det bliver noget helt andet end de seneste sæsoner i TTH. Der kommer mange nye spillere, og der kommer mange nye unge spillere, der skal ud og bevise sig selv og vil gå til stålet. Det bliver helt sikkert et miljø, hvor jeg kan flytte mig yderligere, og jeg ser meget frem til næste sæson, siger hun.

Del på facebook