TTH forlænger med EM-guldvinder


18.03.2016 | Af Claus Sonne

TTH og Sara Hald har forlænget samarbejdet, så det løber frem til 2018. Og det glæder af flere årsager cheftræner Pether Krautmeyer.

- For det første bliver Sara bliver en vigtig brik i næste sæson. Hun har lært utroligt meget af blandt andet Linn Blohm i denne sæson, og hendes udvikling har været markant. Sara har TTH-DNA i sig, men vi forlænger ikke kontrakten med hende, fordi hun er fra Holstebro. Vi gør det, fordi hun er en dygtig håndboldspiller med den rigtige indstilling, og fordi vi er sikre på, at vi kan flytte hende yderligere i de kommende sæsoner, siger Pether Krautmeyer og fortsætter:

 - For det andet glæder mig over, at vi nu står med en spiller, som vi 110 procent selve har udviklet via vores Talentakademi og via samarbejdet med Holstebro Elitesport. Sara har været en del af vores talentarbejde siden 7. klasse, og det er en rigtig god fornemmelse og en blåstempling af vores strategi, at vi nu kan forlænge kontrakten med Sara, der nu ikke længere "kun" er et talent.

Sara Hald, der i 2015 var med til at vinde EM-guld med det danske U20-landshold, som hun er en fast bestanddel af, er glad for at fortsætte i TTH og den hvide trøje.

- Jeg er rigtig glad for at være i TTH, og det har jeg altid været. Bortset fra en enkelt sæson på efterskole har jeg altid spillet håndbold i Holstebro, og i de yngste rækker var det en drøm at komme til at spille i ligaen for klubben. Og det gør jeg nu, siger Sara Hald.

Når TTH efter denne sæson tager hul på processen med at bygge et nyt hold på, er Sara Hald tiltænkt en noget andet rolle end i de seneste sæsoner. Hun skal tage mere ansvar, og det er hun klar til.

- I de seneste to sæsoner, hvor jeg har været med på ligaholdet, har min opgave primært været at lære. Og det har jeg gjort. Jeg har blandt andet lært meget af Linn Blohm, men jeg ser frem til at få en mere bærende rolle og til at få mere spilletid. Det er et meget spændende projekt, vi skal i gang med efter denne sæson, og jeg glæder mig over at være en del af det, lyder det fra stregspilleren.

Del på facebook