TTH forlænger med hollandsk landsholdsspiller


11.10.2019 | Af Morten Toft

22-årige Kay Smits har forlænget sin kontrakt med TTH Holstebro. Den hollandske landsholdsspiller har sat sin underskrift på en ny aftale, der løber indtil sommeren 2021. 

Han ankom til TTH Holstebro i juli 2018 som et ukendt ansigt efter en tid i tyske Wilhelmshaven, der befandt sig i 2. bundesligaen. Sådan startede "Danmark-karrieren" for hollandske Kay Smits, der sidenhen er noteret for 48 kampe i den hvide TTH-trøje.

I foråret 2019 blev han for alvor kendt på TTH-fansenes læber, da han var en af de bærende spillere på holdet. Bagspilleren var en stor katalysator for holdets europæiske bedrift i EHF Cuppen, og for nyligt viste han klassen med en toneangivende præstation mod KIF Kolding.  

Kay Smits har haft et flot år i TTH, og derfor glæder bagspilleren sig til at fortsætte sin udvikling i klubben til mindst sommeren 2021: 

- Jeg er meget glad for at kunne forlænge min kontrakt med TTH Holstebro. Jeg føler mig hjemme i klubben, og jeg nyder at være en del af et stærkt trænings-miljø i Holstebro, siger Kay Smits og fortsætter snakken hen på de sportslige ambitioner:   

- Vi har en dygtig trup med et stort potentiale, og jeg tror på at vi kan udvikle os i en opadgående retning. Klubben er ambitiøs om at nå langt i ligaen, pokalturneringen og i Europa, og derfor er jeg også nysgerrig efter, hvor langt vi kan nå. Jeg glæder mig til at jagte medaljer sammen med holdet, og samtidig bygge på i min egen udvikling, slutter den 186 cm. høje bagspiller.

Uhrenholt: Kay Smits er en moderne håndboldspiller med et stort potentiale

- Vi ser et stort potentiale hos Kay, og han har alt det der skal til for at blive en rigtig dygtig spiller. Han er en moderne håndboldspiller, som besidder eksplosivtiet, gennembrudskraft og et godt skud. Samtidig er han stadig en ung spiller, og vi tror på at han kan udvikle sig yderligere i den danske liga de kommende år, hvor han kan blive et endnu større aktiv for TTH, siger assistenttræner Claus Uhrenholt og tilføjer: 

- Vores højre back konstellation til næste år med Nikolaj Enderleit og Kay Smits, er valgt ud fra at de tilsammen udgør et godt makkerpar, som håndboldmæssigt supplerer hinanden rigtig godt med forskellige kompetencer, slutter Claus Uhrenholt.

Personlig sponsor for Kay Smits er bilfirmaet, Dahl Pedersen

Del på facebook