TTH-formand – Vi ønsker et stærkt klubsamarbejde


20.04.2020 | Af Louise Boo

Da HH90 og TTH Holstebro tog den fælles beslutning om to ligaklubber i Holstebro, var det for bestyrelsesformand Jørgen Hansen en tid med masser af følelser. Nu sætter han ord på refleksionerne omkring den store beslutning.

Gennem de seneste seks år har formand Jørgen Hansen siddet ved bordenden af bestyrelseslokalet for TTH Holstebro. Sammen med den øvrige bestyrelse har han altid arbejdet for en tostrenget TTH Holstebro, og det gjorde han også helt til det sidste.

- For mig og for TTH Holstebro har vi hele vejen igennem arbejdet for en fortsat tostrenget klub, som skulle fortsætte den flotte 20 års klubhistorie. Men når vi ser ind i den økonomiske situation, som vi har i dag, så ser jeg nu positivt på beslutningen om at fastholde to ligahold –  i to klubber, siger Jørgen Hansen.

Den nye model giver hele byen, håndboldfans, klubfolk og sponsorer en fortsat mulighed for at få 2 x ligahåndbold i Holstebro. Ifølge formanden bliver håndboldens stærke brand i Nordvestjylland dermed fastholdt.

Vi har ambitioner om ”Danmarks stærkeste klubsamarbejde”

For Jørgen Hansen har TTHs stærke klubmiljø med både en dame- og herreafdeling skabt et unikt klubmiljø i og omkring Gråkjær Arena. Dette fælles håndboldmiljø er noget, der skal bevares.

- For TTH Holstebro har vi ambitioner om at skabe et af Danmarks stærkeste klubsamarbejder med Holstebro Håndbold. Vi vil i det nye set-up ikke lave om på den gode dagligdag som spillere og trænere har med hinanden i Gråkjær Arena, siger Jørgen Hansen.

Samtidig uddyber han, at der trænes sammen og ved siden af hinanden, uanset alder og køn, senior eller ungdom. Dette vil ifølge TTH-formanden give de to klubber det bedste afsæt for den fortsatte sportslige udvikling.

I den nye sæson skal ligatrænerne fortsætte med sparring af hinanden, ligesom der også vil være fælles målmandstræner og fælles fysioterapeut. TTH-formanden er også positiv over for yderligere tiltag, der giver mening for begge klubber.

- Sammen vil vi kunne skabe et fortsat unikt håndbold- og klubsamarbejde på både liga- og talentniveau. Vi glæder os til samarbejdet, siger Jørgen Hansen

Del på facebook