TTH giver comeback til talentfuld fløj


29.08.2020 | Af Louise Boo, foto: Ole Mortensen

Efter to års fravær på grund af en alvorlig rygskade, kommer den 21-årige fløjspiller, Jeppe Hauskov, tilbage til ligatruppen i TTH Holstebro. Parterne har indgået en 1-årig aftale. 

Med den nye kontrakt er der chancer for liga-comeback for Jeppe Hauskov. - ”Skjern-dræberen”, der i efteråret 2017 spillede sit livs kamp med 11 mål på 11 skud i pokalsejren over rivalerne fra Skjern Håndbold.

Kort tid efter blev Jeppe Hauskov ramt af en slem rygskade, som efterfølgende har holdt fløjspilleren væk fra håndboldbanen.

Nu har det unge talent vundet endnu en kamp. Efter et vellykket indgreb i Tyskland og en efterfølgende succesrig genoptræning, har Jeppe Hauskov fuldført opstartsperioden i TTH Holstebro. Klubben har derfor tilbudt fløjspilleren at blive en del ligatruppen igen.  

- Jeppe har udvist en usædvanlig høj fightervilje og passion for håndbolden i kampen om at vende tilbage, og derfor er det med stor glæde, at vi nu kan indlemme ham i ligatruppen igen. For to år siden var denne drøm langt væk – nu er den virkelighed. Jeppe besidder et stort potentiale, og vi glæder os over, at vi nu igen skal samarbejde og kan følge hans talent på tæt hold, siger direktør i TTH Holstebro, John Mikkelsen.

Hauskov: Det er virkelig skønt at være tilbage
For den unge fløjspiller har de seneste to år været et personligt og sportsligt mareridt, hvor drømmen om mere tophåndbold var slukket. Men fra at mærke smerter hver dag, er Jeppe Hauskov nu tilbage og kan løbe og træne smertefrit.

- Det er så sindssygt skønt at være tilbage og lave det, jeg allerbedst kan lide, nemlig håndbold. Det er godt at være en del af fællesskabet med drengene igen i stedet for bare at sidde og kigge på. Nu skal jeg finde tilbage til mit gamle niveau, som er målet, time mit spil, blive bedre i skudafviklingen og tage mere på i muskelmasse, siger Jeppe Hauskov.

Fløjspilleren har igennem hele skadesforløbet været i tæt dialog med klubbens fysioterapeut, Morten Graversen fra Struer Fysioterapi, som har stået for genoptræningen, og som følger Jeppe Hauskov tæt. 

Personlig sponsor for Jeppe Hauskov er Havskov Svineproduktion.

Del på facebook