TTH henter stærk streg til klubben


02.03.2020 | Af Louise Boo

Josefine Dragenberg fra Randers HK starter i TTH Holstebro til næste sæson. Den fysisk stærke stregspiller kommer til klubben på en 1-årig kontrakt.

- Hun er 186 cm., er tough og med en god fysik. – Der er et stort potentiale for, at hun kan udvikle sig meget, siger Pether Krautmeyer, om den nye stregspiller.
 
Pether Krautmeyer er godt tilfreds med endnu et stærkt kort inde i forsvaret og ser frem til at arbejde sammen med Josefine Dragenberg.
 
- Hun har spidskompetence i sit forsvarsspil, og vi skal så have bygget flere lag på i angrebsspillet, siger træneren og tilføjer, at Josefine Dragenberg med sin fysik og højde kan udvikles til en ligaspiller.
 
Selv har Josefine Dragenberg stor tiltro til netop Pether Krautmeyer og sin kommende klub. Hun fremhæver hele processen op til skiftet og de muligheder, der åbner sig til næste år.
 
- TTH har et godt setup og et godt træningsmiljø. Jeg vil gerne styrke mit angrebsspil, og jeg er sikker på, at TTH er det rette sted for min udvikling, siger Josefine Dragenberg.
 
Den 22-årige stregspiller glæder sig til at blive en del af et ungt hold og håber på at kunne spille en vigtig rolle på holdet.
 
Josefine Dragenberg skifter til TTH Holstebro efter otte sæsoner i Randers HK.

Del på facebook