TTH henter stregspiller i svensk topklub


28.06.2022 | Af Nanna Gantriis

Dan Beck-Hansen skifter til TTH Holstebro på en 1-årig kontrakt. Dan kommer fra tre sæsoner i IFK Skövde og er netop blevet kåret som Årets Stregspiller i den svenske liga.

Når klubben igen til august blænder op for ligahåndbold i Gråkjær Arena er det med en ny stregspiller på holdkortet. 32-årige Dan Beck-Hansen skifter til klubben og afløser Christoffer Cichosz, der blev korsbåndsskadet i april og forventes ude i 10-12 måneder. 

- For os er Dan Beck-Hansen en rigtig god afløser for Christoffer Cichosz. Dan har udviklet sig flot i den svenske liga; så meget at han for en måned siden blev kåret til Årets Stregspiller i Handbollsligan. Med sine 202 cm har han en god højde til at gøre sig farlig i angrebsspillet, og han har gode scoringsprocenter. Vi tror på, at Dan kommer til at skabe et stærkt trekløver med Miha Zvizej og Mathias Porsholdt på stregen, siger direktør John Mikkelsen.

Et godt skifte for håndbolden og familien
Inden turen gik til Sverige, spillede Dan Beck-Hansen fem sæsoner i Nordsjælland Håndbold. Derfor har stregspilleren allerede besøgt Gråkjær Arena som modstander, og nu glæder han sig til at være på hjemmebane i Holstebro:

- Skiftet til TTH passer rigtig godt håndboldmæssigt, men det passer også godt for os som familie, siger Dan, der vender hjem til Danmark sammen med sin bedre halvdel Karina og parrets to små børn.

- Jeg glæder mig til at blive en del af en klub som TTH. Holstebro er en håndboldby, og det kan man mærke, selv som udefrakommende. Jeg husker, hvordan folk er klædt i hvide trøjer, og når arenaen er på kogepunktet, er det et af de bedste steder at spille. Det glæder jeg mig til at opleve, og så vil jeg gøre mit for, at vi kan udvikle TTH Holstebro i den kommende sæson, siger Dan Beck-Hansen.

Personlig sponsor for Dan Beck-Hansen bliver Siel A/S - Totalentreprenør.

Tak for flot opbakning fra TTHs Venner
At det har lykkedes klubben at hente en ekstra spiller ind på dette tidspunkt af året skyldes en ekstra flot opbakning fra en række sponsorer. Netværksgruppen TTHs Venner, der har til formål at støtte klubben med sportslige tiltag, har givet tilsagn om støtte til at hente Dan Beck-Hansen. 

Fra klubbens side skal der lyde en stor tak til TTHs Venner.

Del på facebook