TTH henter svensk topscorer


21.02.2016 | Af Claus Sonne

Team Tvis Holstebro har til de kommende to sæsoner sikret sig den svenske venstreback Maja Eriksson.

24-årige Maja Eriksson er 178 cm høj og kommer til fra den svenske ligaklub Skövde HF, hvor hun med 105 mål i 20 kampe er sit holds topscorer. De 105 mål placerer hende samtidig på en delt 2. plads på topscorerlisten i den bedste svenske række.

TTH-cheftræner Pether Krautmeyer kalder Maja Eriksson for en spiller med et meget stort udviklingspotentiale.

- Jeg har fulgt Majas seniorkarriere, fra den begyndte. Hun er en meget spændende spiller, der både har et godt skud og et godt offensivt overblik – og så kan hun også dække op. I det hele taget er der tale om en spiller med mange spidskompetencer - men også om en spiller med meget mere i sig, siger Pether Krautmeyer og fortsætter:

-  Maja vil passe rigtig godt ind på det nye hold, vi kommer til at bygge op, og det gælder både på og uden for banen. Jeg glæder mig meget til at følge hendes udvikling i dansk håndbold.

Maja Eriksson konstaterer, at hun er særdeles glad for sit skifte til TTH og fastslår, at hun har høje forventninger.

- Det bliver et stort og sjovt eventyr at komme til TTH og dansk håndbold, og jeg er sikker på, at det vil være med til at flytte mig som håndboldspiller og menneske at tage et trin opad. Jeg har stor tillid til Pether som træner, og samtidig har jeg fået et meget positivt indtryk og både TTH og Holstebro. Derfor ser jeg meget frem til at blive en del af TTH fra næste sæson, siger Maja Eriksson.

Maja Eriksson erstatter Jette Hansen, som i samråd med Team Tvis Holstebro har fået sin kontrakt ophævet pr. 30. juni 2016.

Del på facebook