TTH Holstebro avancerer til europæisk kvartfinale


31.03.2019 | Af Morten Toft - Foto: Photo Overlund

TTH Holstebro har kvalificeret sig til EHF-kvartfinalerne og er dermed blandt EHF Cuppens 8. bedste hold. Det er en realitet efter GOG Håndbolds nederlag mod spanske BM Granollers søndag aften.

TTH's chancer for videre avancement til EHF-kvartfinalerne har længe set spinkle ud, og Europa-skæbnen var ude af TTH's hænder i sidste spillerunde. Men søndag aften skete præcis det rette, set med TTH-øjne.

TTH Holstebro var nemlig afhængig af resultatet mellem GOG Håndbold og BM Granollers, hvis Europa-drømmen skulle fortsætte. GOG Håndbold skulle tabe, og det var præcis hvad der skete da BM Granollers forsvarede hjemmebanen og vandt 34-31 over fynboerne i den sidste og afgørende gruppekamp.

Dermed overhaler man GOG Håndbold i regnestykket om ikke at blive den værst placerede 2'er, som netop ikke giver en kvartfinaleplads i Europa-turneringen.

I kvartfinalen venter enten tyske Füchse Berlin eller ungarske Grundfos Tatabanya. Hvem der bliver modstanderen, finder man ud af tirsdag, hvor der er lodtrækning i østrigske Wien.

Del på facebook