TTH Holstebro forlænger kontrakt med målmandstræner for A-landsholdet


12.06.2020 | Af Louise Boo

En 3-årig aftale er på plads mellem TTH Holstebro og Michael Bruun. Den erfarne målmandstræner fortsætter i klubben frem til 2023 og bliver en del af træner-teamet sammen med Søren Hansen og Claus Uhrenholt.

Udover jobbet som målmandstræner for herre- og damelandsholdet, skal Michael Bruun stå for målmandstræningen i TTH Holstebro og udviklingen af klubbens ligamålmænd.
 
- Jeg ser frem til at sørge for, at målmændene tager med hænderne og skaber resultater. Jeg synes, vi har været rigtig godt besat på målmandsposten i TTH, så det arbejde, glæder jeg mig til at fortsætte med, siger Michael Bruun, som også skal rådgive på talentsiden.
 
Michael Bruun har været en del af klubben i 20 år og valget om at fortsætte samarbejdet med TTH Holstebro var derfor også et naturligt valg.
 
- Jeg er glad for at være her, og TTH Holstebro betyder meget for mig. Det er min klub, og jeg synes godt om kulturen og menneskerne i og omkring den, siger Michael Bruun.
 
I TTH Holstebro er der stor glæde over, at en så dygtig og eftertragtet målmandstræner bliver i klubben.
 
- Michael er den bedste inden for sit felt, og det er fortjent, at han nu skal være fast landstræner for målmændene på både herre- og damesiden. Vi er meget glade for, at vi sammen med Dansk Håndbold Forbund og Michael har fundet en god løsning, således Michael kan fortsætte med at være en del af vores trænerteam. Michael er en rigtig klubmand og en af ”vores egne”. Sammen med Claus Uhrenholt og Søren Hansen vil det blive en stærk lokal træner-trio, siger TTH-direktør John Mikkelsen.
 
Foruden Michael Bruun har de to andre trænere også indgået 3-årige aftaler. Tilsammen har den erfarne trio over 1000 førsteholdskampe for TTH Holstebro på deres CV.  
 
Michael Bruun vil være med til ligaholdets hjemmekampe i Gråkjær Arena og udvalgte udekampe, når landsholdsaktiviteterne tillader det.

Del på facebook