TTH Holstebro forlænger med lokal stregspiller


12.12.2018 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

Niels Lindholt har forlænget sin kontrakt med TTH Holstebro. Den 23-årige lokale stregspiller har underskrevet en ny 1-årig kontrakt med klubben.

TTH-cheftræner, Patrick Westerholm, kalder forlængelsen et naturligt valg.

- Niels har gjort det godt for os, hvor han har leveret på et stabilt niveau. Vi vidste hvad Niels kunne give os forsvarsmæssigt da han kom hertil, men også i angrebet har han bidraget, hvor han har vist sig skarpere end vi havde forventet. For mig har det været helt naturligt at vi skulle forlænge med Niels, siger Patrick Westerholm og tilføjer om den lokale streg:

- Det største talent som Niels besidder, er ikke noget man kan arbejde med. Han er den fødte kriger, og kæmper røven ud af bukserne hver gang. Det er en kæmpe evne at have, og det er noget som smitter af på hele holdet. 

Niels Lindholt, som kom tilbage til TTH Holstebro i sommers efter nogle gode sæsoner i Lemvig-Thyborøn Håndbold, glæder sig til at fortsætte sin udvikling i den hvide trøje.

- TTH Holstebro er en super god klub, og jeg er glad for at være her. Jeg har fået en del mere spilletid end jeg nok havde forventet, og det understøtter kun mit valg om at forlænge mit ophold med endnu en sæson, fortæller Niels Lindholt, der ser frem til mere tid i klubbens miljø:

- Der er stadig mange ting som jeg skal bygge på i min udvikling, både forsvarsmæssigt og i angrebet. Men jeg er glad for den rolle og det ansvar jeg er blevet pålagt indtil nu, og jeg tror på et godt træningsmiljø kan hjælpe mig til at fortsætte min udvikling, slutter TTH-stregen. 

Kontraktforlængelsen med Niels Lindholt betyder at TTH Holstebro pt. har to stregspillere på kontrakt fra næste sæson. Nyindkøbte, Christoffer Cichosz, fra Skjern Håndbold skal danne stregduo med den lokale streg. 

Klubbens nuværende stregspiller Anders Agger som i denne sæson er udlejet til Lemvig-Thyborøn Håndbold, stopper i TTH til næste sæson, da partnerne er enige om at dette er bedst for Anders´ nuværende udvikling. 

Skave Turistfart er personlig sponsor for Niels Lindholt. 

Del på facebook