TTH Holstebro hårdt svækket i resten af sæsonen


20.03.2019 | Af Morten Toft

TTH-profilerne Peter Balling og Vignir Svavarsson har formentlig spillet deres sidste kampe i 2018/19 sæsonen. Begge spillere har gennemgået operationer, og står derfor nu overfor en længere genoptræningsperiode.

Hos cheftræner Patrick Westerholm er der stor medfølelse for både Vignirs og Peters situation:

- Det er meget synd for Peter og Vignir, og jeg håber naturligvis det bedste for dem begge i forhold til deres genoptræning. Det er hårdt for enhver håndboldspiller at skulle gennemgå operationer, og hele holdet føler med dem. Nu må resten af drengene rykke tættere sammen i bussen, og holde snuden i sporet. Det har de vist før at de kan, og det bliver der brug for igen, siger Patrick Westerholm.

Vignir Svavarsson har i længere tid haft problemer med knæet, som giver stregspilleren store smerter. De mange smerter er nu nået til et punkt, hvor det ikke var muligt at fortsætte uden en operation af menisk og brusk i knæet.

Den islandske stregspiller ærgrer sig over at han måtte under kniven, og at han dermed formentlig ikke får chancen for at slutte ordentligt af i TTH Holstebro.

- Det er hamrende ærgerligt at skulle slutte min tid i TTH Holstebro med en skade. Jeg har forsøgt at spille med smerterne, men det er desværre nået til et punkt, hvor det er ulideligt at spille med, og derfor var en operation en nødvendighed. Det er bittert, og jeg ville have ønsket en anderledes slutning i klubben, siger Vignir Svavarsson. 

For Peter Balling er der tale om en operation i skulderen efter at højre backen blev skadet under en kamp mod Aalborg Håndbold i februar måned. Hos TTH-anføreren er ærgrelsen stor:

- Jeg er utrolig ked af at skulle være ude af DM-slutspillet med denne skade. Timingen er helt håbløs, og det er bittert at skulle se med fra sidelinjen til de afgørende kampe. Men jeg må kigge fremad, og nu skal fokus rettes mod at komme stærkt tilbage, siger Peter Balling.

Del på facebook