TTH Holstebro henter profil hjem fra Bundesligaen


23.10.2018 | Af Morten Toft

Allan Damgaard skifter til næste sæson til TTH Holstebro på en 3-årig kontrakt. Den 32-årige playmaker vender hjem til klubben som han repræsenterede fra 2012-2015. Allan afløser Jac Karlsson på playmaker positionen efter indeværende sæson.

Mors-Thy, Viborg, TTH, Hamburg, BSV og Goppingen. Erfaringen er stor hos playmaker, Allan Damgaard, som nu efter sit seneste udenlands eventyr vender hjem til TTH Holstebro med sportslige ambitioner.

- TTH Holstebro er en af Danmarks bedste håndboldklubber, og har et hold som rummer masser af kvalitet, som jeg glæder mig til at blive en del af. Min personlige målsætning er at bidrage til at vi kan begå os i toppen af dansk håndbold, og skabe store sportslige oplevelser for hele klubben og publikum. Min største drøm er da at få lov til at løfte DM-trofæet i Gråkjær Arena. Og den drøm må gerne gå i opfyldelse, siger den kommende TTH-spiller, som også glæder sig til gensynet med Holstebro.

- Det bliver fantastisk at skulle have den hvide TTH-trøje på igen. Jeg glæder mig til igen at blive en del af det stærke klubmiljø og blive en del af byen. Både jeg og min familie er fyldt af glæde over, at vi nu igen skal færdes i klubben og i Holstebro. Mit valg af TTH er på flere måder min drøm, fordi sidste gang jeg var her, var en fantastisk tid både på og udenfor banen. Vi skiltes som fantastisk gode venner tilbage i 2015, og drøftede allerede dengang at vi skulle samarbejde på et senere tidspunkt. For mig er TTH den rette klub, slutter Allan Damgaard. 

Patrick Westerholm: Allan er en kæmpe gevinst

- Allan var et helt oplagt valg for os da vi så muligheden for at få ham tilbage i TTH Holstebro. Han var en stor personlighed i sine tre sæsoner i klubben, og mange vil helt sikkert glæde sig over at se ham tilbage i Gråkjær Arena igen, fortæller TTH-cheftræner, Patrick Westerholm og sætter ord på playmakerens kvaliteter:

- I Allan får vi en markant ledertype, der er klar til at gå forrest både på banen men også udenfor banen. Han er en vindertype der knokler på, og dem kan man ikke få nok af på et hold. Derudover har Allan en primær kompetence i forsvaret og med sine gennembrud i angrebet, hvor han kan sætte sin direkte modstander. Jeg har store forventninger til hvad Allan kan bidrage med i TTH Holstebro, slutter cheftræneren. 

Del på facebook