TTH Holstebro indgår 3-årig aftale med målmandsprofil


19.02.2019 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Louise Boo Jespersen

25-årige Ditte Vind skifter til sommer Aarhus United ud med TTH Holstebro. Den 187 cm. høje målmand har skrevet under på en treårig aftale med klubben.

Målmandsprofilen Ditte Vind er klar til at rykke mod vest og tørne ud for TTH Holstebro, når damerne til sommer møder ind til sæsonen 2019/20. Vind kommer fra Aarhus United, hvor hun betragtes som en af holdets nøglespillere.

Den energiske målmand har tidligere ageret sidste skanse i HC Odense og i Nykøbing Falster, med hvem hun vandt DM guld i sæsonen 2016/17. Derfor er det også en erfaren spiller, der kan skrives på holdkortet i næste sæson. Selv glæder Ditte Vind sig til at blive en del af byen, og klubben, i Holstebro:

- Jeg tror på, at jeg i TTH Holstebro kan skrue på nogle parametre i mit spil og dermed blive en bedre målmand. Det er jo en decideret håndbold-by, jeg flytter til, og klubben har et professionelt setup både på, og uden for banen, som gør, at jeg forhåbentlig kan etablere mig både som spiller og som menneske i Holstebro. 

Vind: Udvikling er målet 

Ditte Vind har vogtet målet i Aarhus United siden sommeren 2017, hvor hun bl.a. har leveret gode præstationer mod mange af ligaens tophold. Den talentfulde målmand har stor andel i klubbens aktuelle sjetteplads i Dameligaen, og netop derfor vil nogle måske mene, at Vind tager et skridt ned ad tabellen med skiftet til TTH. Hovedpersonen selv ser dog helt anderledes på det:

- Jeg ser det ikke som et skridt nedad; tværtimod. Sidste år var TTH Holstebro i vores position, hvor de lå højt i tabellen og endte i den joker-rolle, som Aarhus United har nu. Vi er nogle hold, som skiftes til at spille med om slutspilspladserne, og derfor viser tabellen ikke det fulde billede af TTH's talentmasse og potentiale. Holdet består af mange unge talenter, samt nogle stærke profiler, som jeg glæder mig til at spille sammen med.
Den ærgerrige keeper fortsætter:

- Målmandssetuppet i TTH er meget spændende, så der kan jeg virkelig få noget sparring og udvikle mig. Desuden glæder jeg mig til at arbejde sammen med hele trænerteamet, som jeg helt sikkert kan lære meget af.

På cheftrænerens kontor er glæden over skiftet gengældt:

- Det er et scoop, at vi har underskrevet en aftale med Ditte. Vi ved at hendes evner på banen er helt unikke med sin gode højde, sin bevægelighed og sit fantastiske blik for spillet. Desuden er hun et helt fantastisk menneske, som vil gøre alt for sine holdkammerater - dette stemmer overens med vores vision i TTH. Så der er ingen tvivl om, at Ditte er en stor forstærkning til vores hold, siger Pether Krautmeyer.

Del på facebook