TTH Holstebro investerer i fremtiden


23.06.2021 | Af Louise Boo

Fra sommer 2022 får TTH Holstebro tilgang af to markante profiler fra den danske liga. Både stregspilleren Miha Zvizej fra Ribe-Esbjerg Håndbold og forsvarsspilleren Mathias Smed fra Skanderborg Århus Håndbold har indgået en 3-årig kontrakt med klubben.   

For TTH Holstebro er tilgangen af to så stærke ligaprofiler, som hver især er specialister på deres felt, en understregning af, at klubben ønsker at fortsætte den gode sportslige udvikling, som man har haft de seneste år.  

- Miha Zvizej og Mathias Smed er to erfarne spiltyper, som passer perfekt ind i vores set-up og Plan2025. De kommer begge med kompetencer på højeste liganiveau. Vi er stolte over at kunne hente ligaens mest scorende stregspiller i grundspillet og en af ligaens stærkeste og mest lovende forsvarsspillere til klubben, siger TTH-direktør John Mikkelsen. 

Miha Zvizej har i denne sæson sat et solidt aftryk på herreligaen, hvor han er i Top-10 over ”mest effektive spiller”, mest scorende stregspiller og indtog en fortjent plads på Årets Hold 2020-2021. 

Miha Zvizej: Var klar til at skrive kontrakten under efter fem minutter 

Den 33-årige slovenske stregspiller har spillet en af de bedste sæsoner i sin karriere, hvor den ene gode præstation har afløst den anden. Den rutinerede stregspiller skulle ikke bruge lang tid på at træffe beslutningen om et klubskifte.

- Det var ikke en svær beslutning. TTH Holstebro er en topklub, som jeg virkelig gerne ville spille i. Alt fungerer som det skal i klubben, de spiller med i European League, og deres set-up og ambitioner tiltaler mig meget. Fem minutter inde i vores samtale var jeg klar til at underskrive kontrakten med TTH. Jeg tror, jeg passer godt ind på holdet, siger Miha Zvizej, som udover talrige scoringer i indeværende sæson, har stor erfaring fra det slovenske landshold og sine mange år i franske Montpellier og Toulouse. 

Mathias Smed: TTH Holstebro er en stor drøm som går i opfyldelse for mig

For Mathias Smed er drømmen om en karriere i en topklub blevet mere og mere aktuel i takt med hans egen udvikling som forsvarsspecialist. Gennem flere sæsoner har han vist forsvarsspil på meget højt niveau. Og med ambitioner om at vinde medaljer er et skifte til TTH Holstebro den rette beslutning: 

- Jeg har spillet hele min seniorkarriere i Skanderborg, og nu er det tid til noget nyt. Jeg har ambitioner om at vinde noget og at udvikle mig personligt. Det kan jeg i Holstebro, siger Mathias Smed, som ser frem til profesionelle rammer i TTH Holstebro.

Lokale sponsorer bakker flot op om fremtidens TTH-profiler

To lokale og meget trofaste partnere i TTH Holstebro støtter op om de nye 3-årige kontrakter med et personligt sponsorat til de kommende klubprofiler. 

Personlig sponsor for Miha Zvizej bliver Vognmand Erik Skræddergaard. 

Personlig sponsor for Mathias Smed bliver Advokatfirmaet Smith Knudsen. 

Del på facebook