TTH Holstebro klar med ny dameplan


16.11.2017 | Af Claus Sonne

Når den igangværende sæson er overstået, tager TTH Holstebro hul på et nyt dameprojekt med deltagelse af yngre, ambitiøse spillere.

- Vores ligadamers niveau har i den første halvdel af sæsonen overrasket mange inkl. os selv, og pt. er vi langt foran den plan, som vi satte os for to år siden. Det betyder, at vi kommer til at sige farvel til en del spillere, som har fået sportslige muligheder hos nogle af de normale tophold og stærkere økonomiske klubber. Vi tager dog, akkurat som for to år siden, udfordringen op og klør på med en trup, hvor der vil være en del nye og unge spillere, siger TTH-direktør John Mikkelsen og fortsætter:

- Efterhånden som det er blevet klart, at flere af vores profiler ønsker at søge nye udfordringer, har vi mærket en stor interesse fra spillere til vores klub og sportslige koncept på damesiden, som ser os som et attraktivt sted at spille håndbold. Vi har et stærkt sportsligt miljø, et professionelt set-up med dygtige trænere som har erfaring med netop udvikling af spillere og unge talenter. Desuden har vi en meget dygtig sundhedsstab – og samlet set tiltaler det mange spillere, siger John Mikkelsen.

Det er tidligere blevet meldt ud, at Stine Andersen og Annette Jensen stopper i TTH. Nu skal Pauline Bøgelund, Line Mai Nørgaard og Ida Vium også skrives på listen, da de har valgt at søge nye udfordringer.
- Vi ønsker dem alle held og lykke fremover – og vi håber på et gensyn i den hvide trøje, lyder det fra John Mikkelsen.

TTH-cheftræner Pether Krautmeyer, som klubben lige har indgået en ny 3-årig aftale med, konstaterer, at man i TTH må gøre mange ting rigtige, når man ser på antallet af tidligere TTH-spillere, der løber rundt og er profiler i HTH GO Ligaen.
- Så vi vælger at være stolte over, at vi kan blive ved med at udvikle ligaprofiler, og vi er klar til at fortsætte dette arbejde. Sammen med det sportslige udvalg omkring dameholdet går vi nu i gang med at sammensætte truppen til næste år, og jeg er sikker på, at vi kommer til at få en spændende trup med masser af potentiale, siger han.

Del på facebook