TTH Holstebro klar til festlig ligapremiere


27.08.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

Torsdag den 29. august starter ligasæsonen endelig for TTH Holstebro, og det bliver med et festligt dobbeltbrag på hjemmebanen i Gråkjær Arena.

Endelig sker det vi alle har ventet på!

Efter 1,5 måned med teambuilding-ture, træninger og testkampe, er det nu blevet tid til at begynde ligasæsonen. For TTH Holstebro bliver det ekstra festligt at få ligapremiere, da vi står klar med et dobbeltbrag på hjemmebanen i første spillerunde.  

På denne aften har TTH-damerne fornøjelsen af at skulle kickstarte dobbeltstævnet mod nordjyderne fra EH Aalborg kl. 18.00, efterfulgt af TTH-herrerne mod de lokale naboer fra Mors-Thy Håndbold kl. 20.00.

- Vi kunne ikke have ønsket en meget bedre ligastart på 2019/20 sæsonen. Et dobbeltstævne på hjemmebane er det perfekte startskud på en spændende sæson for begge vores trupper, og vi håber aftenen kommer til give to gode sejre. Vi glæder os til igen at skulle have ligahåndbold i arenaen, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Husk at du igen i år kan få din billet til Danmarks Stærkeste Billetpris. Se priserne herunder:

  • Voksen: DKK 50,- (bag mål/hjørne), DKK 75,- (langside)
  • Barn 0-12 år: DKK 0,- (bag mål/hjørne), DKK 25,- (langside)

Køb din billet på shop.tthholstebro.dk

Vi åbner foyeren kl. 17.00 med træneroptakt på Mediehuset Holstebro Scenen kl. 17.30. 

Se herunder, hvad du ellers kan opleve til dobbeltbraget i Gråkjær Arena.

Tak til kampens matchpartner - Thybo Biler

Thybo Biler er kampens matchpartner, og de er klar til at skabe en festlig aften for dig!
I kamppausen mellem TTH og Mors-Thy, kan du deltage i en boldkast konkurrence, som er sponsoreret af Thybo Biler, og derfor er boldene gratis. Kom i god tid, så du er sikker på at få boldpose. Se også Opel bilmodeller i foyeren fra Thybo Biler.

Hyldest af Beach-EM deltagere

I juli måned var Ditte Vind og Kaja Kamp med til at vinde Beach-EM guld til Danmark. Denne bedrift hylder vi på halgulvet i Gråkjær Arena før kampen mod EH Aalborg. Kom og giv dem en fortjent klapsalve for den flotte bedrift.

Kåringen af Månedens TTH-profil

I 2019/20 sæsonen kan du igen se frem til at hylde "Månedens TTH-profil". Kåringen sker igen i samarbejde med Nørre Vosborg, og de afgiver titlen til den spiller/træner, som har udmærket sig i løbet af den forgangne måned. Kåringen tildeles for august måned.

Kåring af "Dagens TTH-fan"

Som gæst til TTH's hjemmekampe har du mulighed for at blive kåret som "Dagens TTH-fan". Kåringen præsenteres i samarbejde med Hvide Sande Bryghus, som stiller en gaveæske på højkant til en værdi af kr. 500,-.

Kåringen tildeles enten via en konkurrence eller tilfældig udtrækning af en heldig tilskuer. Kravet for at deltage er, at man bærer en TTH-fanartikel som beklædning, fx. TTH-halstørklædet eller TTH-fantrøjen. Så kom i hvidt, således du kan være den heldige vinder af en gaveæske fra Hvide Sande Bryghus.

Hilsen til Jeppe Hauskov

Før kampen mod Mors-Thy Håndbold markerer vi Jeppe Hauskovs tid i TTH Holstebro. TTH-fløjen har for nyligt offentliggjort, at karrieren sættes på pause på baggrund af en omfattende rygoperation. Vi opfordrer alle til at komme og give ham en flot afsked med klubben. Læs mere om Jeppes situation HER.

Del på facebook