TTH Holstebro præsenterer overskud


27.09.2018 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

TTH Holstebro kunne i forbindelse med klubbens generalforsamling tirsdag aften - igen præsentere sorte tal på bundlinjen. Overskuddet for sæson 2017-2018 blev på kr. 47.000,-.  

TTH-direktør, John Mikkelsen glæder sig over balance i økonomien, og den positive udvikling klubben har været igennem.

- Det vækker stor stolthed, at se den udvikling klubben har haft i de seneste sæsoner. Vi har på mange måder formået at skabe et solidt fundament, en stærkere organisation, konkurrencedygtige salgs-aktiviteter og generelt en stærkere klub med større brandværdi, siger John Mikkelsen.

En fantastisk opbakning fra sponsorer 

- Vi er kommet langt tættere på vores sponsorer, og gør meget ud af at give dem løbende info omkring klubbens udvikling. Vi er samtidig inde i en god udvikling i forhold til tilgang af nye sponsorer i klubben. Den stærke opbakning fra sponsorerne er med til at fastholde TTH Holstebro som et sportsligt flagskib i hele regionen, og vi har oplevet en flot tiltro fra vores sponsorer, til både klubbens sportslige og forretningsmæssige strategi. De tror på, at vi kan løfte klubben yderligere til større værdi for alle i hele det regionale område, siger John Mikkelsen. 

En krise der er vendt

- TTH Holstebro har udviklet sig flot gennem de seneste to sæsoner - fra krise til balance. Dette er skabt via stigende salgsomsætning og justering af sportslige omkostninger - samt genering af flere indtægter via sponsoraftaler og events, siger John Mikkelsen og fastslår fem succeskriterier som har været med til at vende udviklingen i TTH Holstebro.

  • Højere sportsligt udbytte end vores økonomiske investering
  • Udvikling af samarbejdet med Struer området
  • Tilgang af nye sponsorer
  • Udvikling af netværksarrangementer
  • Styrkelse af den totale håndboldoplevelse i Gråkjær Arena

Fremtiden for TTH Holstebro

- I TTH Holstebro ser vi meget positivt på fremtiden. Vi arbejder hele tiden på at skabe realistiske, men samtidigt også visionære drømme for vores klub. Vi er stærkere end tidligere. Vi er bedre rustet og vi har et stærkere produkt. Vi vil hele tiden gå efter at være "Danmarks Stærkeste Klub", slutter John Mikkelsen. 

Nye ansigter i bestyrelsen

På tirsdagens generalforsamling blev Trine Jakobsen fra Nørre Vosborg og Michael Salmansen fra Innovation City valgt ind i TTH Holstebros bestyrelse. De erstatter Jan Nonboe og Thomas Pedersen. TTH Holstebro vil gerne takke Jan Nonboe og Thomas Pedersen for deres indsats i klubben.

Del på facebook