TTH Holstebro sætter Danmarks rekord


11.11.2018 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

I oktober måned satte TTH rekord i salgsindtjening via auktionsplatformen ODENDO. TTH er nu den sportsklub i Danmark, som i ODENDO's fem årige levetid, har haft den største salgsindtjening på en måned.

TTH Holstebro og auktionsfirmaet ODENDO har gennem fire år haft et godt partnerskab, som har bygget på auktionssalg af forskellige firmaprodukter. 
I klubbens sponsoraftaler indgår der bl.a. produkter som betaling fra sponsorerne, som TTH derefter omsætter på auktionsplatformen ODENDO. 
 
Dette samarbejde har gennem de seneste år haft en flot eksplosiv udvikling, hvor salgsindtjeningen måned for måned har være stigende.  
I denne sæson har TTH Holstebro fået en fantastisk start, hvilket har medført, at klubben i oktober måned skabte indtjeningsrekord for en sportsklub i Danmark. 
I oktober var TTH's indtjening på kr. 93.000,- til klubkassen. 

TTH-direktør: ODENDO konceptet har givet stor værdi på flere parametre

- Via vores stærke samarbejde med ODENDO har vi haft fokus på udviklingen af konceptet, og det er vi lykkes flot med. Vi har formået at skabe et koncept som giver vores samarbejdspartnere ekstra værdi og eksponering, og vi har som klub fået et endnu stærkere salgsprodukt. En af årsagerne til succesen er, at vi i fællesskab med ODENDO har ansat en salgsleder af vores set-up. Thomas Madsen har skabt et stærkt koncept, hvor sponsorernes produkter skaber store fordele for både klub, sponsorer og køberne af produkterne, som via ODENDO's auktionsplatform opnår store besparelser på stærke produkter.  

Fakta ODENDO:

• TTH Holstebro har pt. 60 sponsorpartnere på ODENDO 
• Mere end 27.000 personer i Holstebro og omegn har besøgt TTH Holstebros auktion hos Odendo
• Der er afgivet mere end 40.000 bud på TTH Holstebros auktion hos Odendo
• Samlet set siden 2015 er der solgt produkter og oplevelser på TTH-auktionen til en værdi af 4,5 millioner kr.

Se auktionerne HER

Del på facebook