TTH Holstebro Ungdom: Klar med stærk trænerkonstellation


28.02.2021 | Af Louise Boo, foto: Lemvig Folkeblad

TTHs Talentansvarlige, Anders Høj, har i den seneste tid været i gang med at sætte trænerteamet for klubbens unge talenter. Nu er de sidste brikker faldet på plads til sæsonen 2021-2022, og det glæder Anders Høj.

I den nye trænerkonstellation er der et par nye ansigter samt gengangere fra sidste sæson.

- Det er fantastisk, at vi kan tilbyde en så kompetent trænergruppe til vores unge drenge. Jeg er rigtig glad for, at vi er lykkedes med at fastholde flere af trænerne, da det skaber en god kontinuitet i videreudviklingen af vores miljø, siger Anders Høj.

TTH Ungdom arbejder på at skabe et stærkt fællesskab med gode håndboldoplevelser samt gode betingelser for den enkeltes udvikling i et godt håndboldmiljø. Ungdomsafdelingen udgør et samlingspunkt for unge håndboldtalenter i området, og er et perfekt match for unge, som ønsker optimal træning i et elitepræget sportsmiljø.

- Jeg ser frem til samarbejdet med det kompetente trænerteam. Vi vil arbejde hårdt og målrettet for at skabe den næste TTH-ligaspiller, siger Anders Høj.

U17 
Lasse Pedersen
er forsat at finde i trænerteamet omkring de yngste talenter i TTH Holstebros Ungdom. Lasse er en ambitiøs træner med stor trænererfaring og har de seneste to sæsoner vist stort engagement og bidraget flot til udviklingen af ungdomsmiljøet.

Oliver Sommer Asmussen bliver den anden del af trænerteamet og er en af vores egne. En ung, dygtig træner, som har været med i håndboldmiljøet i Holstebro som både spiller og træner. Efter et par års trænerpause er Oliver igen klar til at hoppe på halgulvet i TTH-trænertrøjen for at hjælpe de unge drenge med deres videreudvikling.

Lasse og Oliver er et stærkt makkerpar, som begge brænder for talentudvikling og klubben.

U19 
Anders Høj forsætter som cheftræner for den store U19-gruppe. Anders er sideløbende med trænerrollen ansat som talentansvarlig i TTH Holstebro, hvor han også har ansvaret for at varetage træningen på TTH Talentakademiet. Anders kommer derfor til at sikre stor kontinuitet for klubbens ungdomspillere både i morgen- og eftermiddags-/aftenmiljøet. 

Henrik Bitsch forsætter også arbejdet med U19 drengetrup 2. Henrik er et kendt ansigt i håndboldmiljøet i Holstebro, hvor han i mange år har lagt rigtig mange timer i håndbolden, - lige fra bestyrelsesposter, udvalgsarbejde, frivillig forælder og træner for flere af klubbens ungdomshold. Med Henriks store erfaring kan alle i og omkring ungdomsmiljøet nyde godt af hans sportslige og menneskelige kompentencer.

Morten Bollerup er ny i trænerteamet. Han bor til daglig i Silkeborg og bliver assistent på U-19 1. Morten har de seneste to sæsoner været tilknyttet U15 drengene i Silkeborg Voel, hvor han også har vært omkring Elite Silkeborg. Morten og Anders har et stort kendskab til hinanden fra deres fælles tid i Ikast, hvor de tidligere har arbejdet tæt sammen om at udvikle ungdomshåndbolden for drenge i Sportscampus Ikast.

Udover en spændende udfordring på U19 1, ser Morten frem til igen at træne med Anders Høj.

Jesper Munk
Jesper, som er et kendt ansigt i ligatruppen, er ny mand med TTH-trænerkasketten. Han er klar til at hjælpe ungdomsspillerne sideløbende med sin aktive karriere i TTH Holstebro. Jesper Munk har før trænet ungdomshåndbold og skal i samarbejde med Henrik Bitsch hjælpe med at udvikle U19 trup 2. Med Jesper i trænerteamet bliver ungdomsmiljøet og ligatruppen bragt tættere på hinanden.

U23
Per Sandholm skal forsat stå i spidsen for U23 herrer, som befinder sig i 2.division.
Per, som er i gang med sin første sæson i vores miljø, har fra dag et vist stort arrangement og lyst til at skabe gode rammer for de unge talenter. Grundet den tidlige nedlukning af seniorrækkerne (covid-19) har U19 drengegruppen haft stor glæde af Pers kvaliteter og evner. Per Sandholm fortsætter fremover det gode og vigtige samarbejde med Anders Høj omkring de ældste talenter, hvor det store fokus er at forberede og hjælpe drengene med at gøre overgangen fra ungdom til senior så let og trygt som muligt.

Fysioterapeut og fysisktræner:
Thomas Graagaard bliver ansvarlig for den fysiske træning både i TTH Ungdom og på Akademiet. Thomas har også kendskab til arbejdet med håndboldspillere gennem det fysiske team omkring ligaherrerne.

TTH Ungdom vil invitere til infomøder omkring den kommende sæson. Hold øje med TTH Ungdoms Facebookside og Instagram, hvor der sendes indkaldelse ud. Har du et ønske om at blive en del af THH Holstebro Ungdom eller høre nærmere om miljøet, er du meget velkommen til at kontakte Talentansvarlig Anders høj 28565091 - Anders@tthholstebro.dk

 

Del på facebook