TTH Holstebro videre i EHF Cuppen


24.11.2018 | Af Morten Toft - Foto: Louise Boo Jespersen

TTH Holstebro sikrede en billet videre til EHF Cup gruppespillet efter en flot præstation mod franske PAUC. En 28-25 sejr i returopgøret i Gråkjær Arena betød et videre avancement i Europa, efter det første opgør sluttede 25-25. 

- Det er en stor forløsning at vi går videre til Europa gruppespillet. Det var et klart delmål for os i denne sæson, så vi er naturligvis glade for at det lykkedes, siger cheftræner Patrick Westerholm. 

Selvom glæden er stor over det videre avancement, så kom sejren ikke problemfrit i hus for Westerholm og Co. Efter en pauseføring på 15-13 til TTH Holstebro og senere en 6-måls føring til stillingen 22-16 - ja så kom der pludselig flere brændte chancer for TTH. De missede chancer skabte panderynker hos den finske cheftræner. 

- Vi skaber et væld af chancer i den her kamp og har flere muligheder for at rykke langt foran. Men vi brænder alt for mange 100% chancer, og det holder PAUC inde i kampen, hvilket skaber en lidt unødvendig spænding. siger Patrick Westerholm og tilføjer: 

- Men heldigvis kan vi også se tilbage på en masse positive ting, som bl.a. vores arbejdsindsats og indstilling. Der var stor fokus på vores aftaler fra drengene. 

Brandvarme, Simon Gade, blev endnu engang valgt til kampens spiller, og den unge målvogter afviste bl.a. 4 straffekast i kampen. 

TTH Holstebro kan med sejren nu se frem til at få adgang til EHF Cup gruppespillet. Lodtrækningen af TTH Holstebros gruppe sker 29. november.

Næste hjemmekamp for TTH Holstebro er mod Nordsjælland Håndbold den 5. november. Køb din billet til kampen HER.

 

TTH Holstebro # Pays d'Aix Université handball Club 28-25 (15-13)

Kampstatistik TTH Holstebro
Redninger: Simon Gade 15/40 (37%)
Mål: Peter Balling 5, Jonas Porup 4, Magnus Bramming 4, Lars Mousing 4, Viktor Östlund 3, Vignir Svavarsson 2, Kasper Kildelund 2, Jac Karlsson 2, Kay Smits 2. 
Udvisninger: 5

Kampstatistik Pays d'Aix Université handball Club 
Mål: Minne Aymeric 6, Tim Dahlhaus 4, Jordan Camarero 4, Juan Andreu Candau 3, Karl Konan 2, Darko Cingesar 2, Iosu Goni Leoz 1, Morten Björnshauge 1, Théo Derot 1, Martin Larsen 1, 
Udvisninger: 5

Tilskuertal: 1.944

Del på facebook