TTH Holstebro vil have Santander Final4 til Holstebro


27.09.2019 | Af Jan Facius

TTH Holstebros ligadamer kvalificerede sig i sidste uge til Santander Final4, hvor de sidste fire hold i pokalturneringen spiller semifinaler og finaler.

Santander Final4 for damerne afvikles mellem jul og nytår. TTH Holstebro har i samarbejde Holstebro Kommune lagt billet ind på at få det prestigefyldte stævne, der afvikles over to dage, til Holstebro og Gråkjær Arena Holstebro.

- Vi har Danmarks bedste håndboldarena. Selvfølgelig skal Santander Final4 til Holstebro, siger John Mikkelsen, direktør i TTH Holstebro.

Da klubbens ligaherre i 2018 vandt pokalturneringen, var det netop i Gråkjær Arena Holstebro. Her stod TTH Holstebro og Holstebro Kommune netop bag et af det mest succesfulde Final4-stævner i Danmark.

- Vi har prøvet det før og fik megen anerkendelse for vores indsats sidst Divisionsforeningen gav os opgaven at afvikle Santander Final4. Vi har tænkt os at gå ydmyg til opgaven og vil arbejde hårdt for at skabe rammerne om en kæmpe nytårsfest for hele håndbolddanmark.

Santander Final4 afvikles 28. – 29. december 2019. TTH Holstebro møder i den ene semifinale Herning-Ikast Håndbold. Odense Håndbold og København Håndbold tørner sammen i den anden.

Del på facebook