TTH-kending vender hjem: ”TTH er min klub”


22.12.2018 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Louise Boo Jespersen

Det bliver 33-årige Søren Tau, som skal udfylde den sidste plads i stregspiller-kabalen hos TTH Holstebro efter denne sæson. Søren Tau skifter til TTH Holstebro på en 1-årig kontrakt efter denne sæson, og dermed slutter han sig til listen over nye, men velkendte, ansigter der skal repræsentere klubben næste sæson.  

327 gange. Så ofte har Søren Tau tidligere trukket TTH-trøjen over hovedet og delt tæsk ud til diverse modstandere. Igennem otte sæsoner fra 2008-2016 har Søren Tau repræsenteret TTH Holstebro. Efter et godt ophold i Ribe-Esbjerg HH og en kort men succesrig periode hos den norske mesterklub Elverum Håndball, er den rutinerede stregspiller igen klar til at tage en tørn i den hvide TTH-trøje.

- Jeg glæder mig til at komme hjem. Jeg føler at TTH Holstebro er min klub, og det er her, jeg har haft en fantastisk tid i en klub med et stærkt klubmiljø, og hvor jeg tidligere har haft mange håndboldoplevelser. Jeg var ikke rigtig i tvivl, da TTH henvendte sig.

Champions League succes har givet mod på mere

Søren Tau skiftede tidligere i efteråret til norske Elverum Håndball, hvor han sammen med holdet har haft en flot succes i Champions League. Derfor vender den 32-årige stregspiller også hjem til Danmark med blod på tanden og en klar mission: Der skal medaljer hjem til Holstebro.

- Jeg kommer også tilbage til TTH, fordi jeg vil vinde. Jeg tror meget på klubben og holdet. Der er masser af kvalitet i truppen og jeg ser frem til igen at skulle spille sammen med tidligere holdkammerater. Samtidig er Gråkjær Arena Danmarks bedste håndboldarena og har det bedste hjemmepublikum. Det har jeg savnet, slutter stregspilleren, som tidligere både har vundet en pokaltitel og DM-sølv med TTH Holstebro. 

Patrick Westerholm: Tau tilføjer værdi og rutine til holdet

Det er ikke kun Søren Tau, der er glad for skiftet hjem til Holstebro. Cheftræner hos TTH, Patrick Westerholm, er ligeledes glad for at kunne få den rutinerede streg tilført til holdkortet. 

- Det bliver spændende at få Søren Tau tilbage til TTH Holstebro, efter at han har haft et succesfuldt ophold hos norske Elverum. Vi får en spiller tilbage til klubben, som har masser af håndboldglæde og engagement at give af, siger Patrick Westerholm og tilføjer om Søren Tau's profil:

- Der er ingen tvivl om at vi hos Søren Tau får en spiller med TTH Holstebro helt inde i hjertet. Han er en spiller der er villig til at gå forrest som leder og derudover tilføjer han en masse rutine til vores holdkort. Men selvom han har prøvet meget i sin karriere, så har han ambitioner og en enorm lyst til at vinde. Jeg har stor tiltro til at han vil være en værdifuld ressource for os fra næste sæson, slutter cheftræneren.   

Søren Tau kan se frem til at spille pokalfinale med Elverum Handball den 29. december.

Del på facebook