TTH klar med fredagsfest til lokalbrag


29.01.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

Har du også VM-abstinenser? - på fredag kan du få kroppen i balance, når der atter igen er herrehåndbold i Gråkjær Arena Holstebro. Et lokalbrag mod Mors-Thy Håndbold, er hvad vi kan tilbyde som den perfekte kur for din håndbold trang. 

Herre Håndbold Ligaen har været sat på pause siden december, men snart begynder kampene igen for TTH Holstebro i den spændende 2018/19 sæson. Den første kamp for herrerne, bliver som nævnt mod de lokale naboer fra Mors-Thy.  

I efteråret mødtes Mors-Thy Håndbold og TTH Holstebro i et nervepirrende drama i Sparekassen Thy Arena. En redning fra Simon Gade i sidste sekund, gjorde dengang den lille forskel, som betød to point til TTH Holstebro. En 30-29 sejr kom nemlig i hus - og statistikken taler for at samme udfald kan ske igen. 

I de seneste 16 indbyrdes opgør mellem klubberne, har TTH Holstebro vundet 14 af kampene. 2 sejre er det blevet til for Mors-Thy Håndbold - og man skal tilbage til 2015 for at finde den seneste sejr for de blå i Gråkjær Arena.

- Mors-Thy er ikke vilde efter at møde os på gulvet i Gråkjær Arena. Vi har haft et godt tag på dem i lang tid på vores hjemmebane, men statistik og historik kan vi ikke bruge til noget på fredag, og vi ved at der skal arbejdes benhårdt for en sejr, siger cheftræner Patrick Westerholm.

Til kampen mod Mors-Thy Håndbold fortsætter vi den danske VM-guldfest. Se herunder hvad du kan opleve til lokalopgøret. Køb din billet fra kun kr. 50,- HER

 

Happy Hour fest i foyeren før kampen

Vi skaber en fredags-stemning i foyeren før kampen, hvor du kan få øl til nedsatte priser fra 17.30 til 18.30. Herudover kan du hilse på Thybo Biler, som står klar med snacks og flotte biler. Så kom i god tid og få en hyggelig optakt til lokalbraget.  

Tillykke til Michael Bruun

Før kampen fejrer vi Danmarks VM-guldmedalje, som nu hænger rundt om halsen på vores egen, Michael Bruun. Målmandstræneren har været med herrelandsholdet den seneste måned - og i søndags kulminerede det hele med VM-guld. 

Månedens TTH profil

Vi kårer Månedens TTH profil før kampen mod Mors-Thy. Kåringen tilfalder en TTH-spiller/træner, som har udmærket sig med sine præstationer i januar måned. Kåringen præsenteres af Nørre Vosborg.

Sækkeløb konkurrence

Thybo Biler er matchpartner til opgøret mod Mors-Thy, og de har sørget for at du ikke keder dig i kampens pause. I kampens pause vil der nemlig være en sækkeløbs-konkurrence mellem TTH fans og Mors-Thy fans på halgulvet. Holdet først over stregen vinder fire flotte præmier fra Thybo Biler. Deltagerne vælges på kampdagen.  

Dagens TTH fan

I kampens pause kårer vi traditionen tro, Dagens TTH fan. Kåringen går til en heldig tilskuer klædt i hvid eller som bærer TTH Halstørklædet. Vinderen bliver udtrukket umiddelbart efter pausefløjtet. Præmien til den heldige tilskuer er fra kampens anden matchpartner, Winefamly. Du kan vinde 2 gode vin, et gavekort på kr. 250,- og 3 måneders medlemsskab til Winefamly. Så husk "KOM I HVID". 

Odendo kampauktion

I kampens pause vil der være Odendo kampauktion på kuben. Her kan du byde på produkter fra Thybo Biler til en værdi af 3.000,-. 

Del på facebook